Oita

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Synt. 06/2008 ” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Oita on 1.6.2008 kadulla syntynyt tyttö. Se on elänyt emonsa ja monen muun koiran laumassa kadulla koko ikänsä paikallisten pitäessä niistä huolta. Kun Romanian uusi tappolaki sai lainvoimansa paikalliset hätääntyivät näiden koirien tulevaisuudesta ja pyysivät niille apua Magdalta. Koko lauma pääsi turvaan Magda´s Angels Placeen.

Ensi vaikutelmani Oitasta oli ettei sitä kiinnosta yhtään ihmisen seura kun se tuijotti johonkin kauas ollen aivan paikoillaan kuin patsas. Se ei reagoinut kutsuuni, ei mihinkään tekemääni ääneen tai edes rapsutuksiini,tuijotti vai eteenpäin. Jäin istuskelemaan häkkiin rapsutellen muita saman lauman koiria ja jonkun ajan kuluttua tajusin mistä moinen käytös johtui kun seinästä lennähti ampiainen lentoon, Oita oli selkeästi metsästämässä sitä. Hätistin ampiaisen matkoihinsa jonka jälkeen Oita tuli välittömästi tekemään kanssani tuttavuutta nauttien rapsutuksista ja silityksistä muttei kuitenkaan riehaantunut millään tavoin vaan rauhallisesti istui edessäni ja kun silitykset loppuivat sen poistui kauemmaksi peiton päälle makoilemaan.

Oita on luonteeltaan rauhallinen ja sopeutuvainen, selkeästi se on onnellinen päästessään lämpimille peitoille makoilemaan koska se tykkäsi kovasti pedata ja hangata päätään peittoihin, välillä se tunki päänsä peittokasan sekaan ja onnellisena tuhisi pää kasan keskellä. Oitalla on töpöhäntä ja kokoa tällä tytöllä on n.50cm.

Kuulumisia 31.3.2014

Oita-kaunotar vain odottaa tarhalla kotiaan. Se tulee välittömästi ihmisen luo, hännäntöpö ja koko takapuoli heiluu, kun Oita asettautuu silitettäväksi suunnaten syvän ruskeiden silmiensä katseen suoraan sinun silmiisi ja sydämeesi.
Hetken päästä Oita kääntyy ja koittaa peruuttaa syliisi istumaan. Välillä se lähtee hetkellisesti leikkiin jonkun tarhakaverinsa kanssa ja välillä käy makaamassa viileässä varjossa. Mutta kauaa ei Oita malta pysyä poissa ihmisen luota ja tulee taas hakemaan rapsutuksia.

Oita on paksuturkkinen ja hyvin kaunis koira. Sen luonne on lempeä ja rauhallinen, mutta myös sopivalla tavalla hieman pidättyväinen. Oita haukkuu suhteellisen vähän, oikeastaan vain silloin, kun menee mukaan toisten koirien vahtikuoroon. Hieno nainen siis kaikin puolin!

Oita sai oman kodin syyskuun lopulla 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020