Ojas

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”s. 2007″ sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Kroatiassa
Kummit
Katja Pöyhönen”/]Ojaksen oma kummi on Katja Pöyhönen

Zarkovican koiratarha Dubrovnikin kukkulalla on Ojaksen koti. Se pelastettiin kadulta pienenä pentuna. Ojas ja sen sisar Soja tulivat toipumaan tarhalle, kun joku oli syöttänyt pentueelle myrkkyä. Ojas ja Soja nähtävästi söivät vähemmän kuin muut pennut ja jäivät siksi ainoina eloon. Ojas on arviolta n. 10-vuotias ja elänyt siis lähes koko elämänsä tarhalla, kuten sisarensakin. Se on säkökorkeudeltaan noin 60 senttinen. Rotuperimässä on luultavasti jotain terrieriä.

Ojas on hyvin arka eikä helposti päästä lähelleen. Se pitää koko ajan pienen turvavälin ihmiseen. Sen sijaan sen sisar Soja päätti muutaman päivän tutustumisen jälkeen suostua pieneen silittelyyn.

Niin Ojas kuin muutkin koirat tarhalla viettävät paljon aikaa koppien katoilla makaillen. Kopin katolta näkee hyvin tarhan alueelle – niin ylös- kuin alaspäinkin. Ojas ja Soja asuvat tarhalla ns. vanhempien koirien aitauksessa, joka on toiseksi ylin alue kukkulalla. Zarkovican koiratarha on sijoittunut kukkulalle eri tasoihin. Ojaksen kotialue on rauhallisempi kuin sitä alempi alue ja siellä vietetään vanhemmille koirille sopivampaa verkkaisempaa elämää. Ojaksen seurana alueella on n. 30 koiraa.

Otamme Ojaksen mukaan Kummikoirat-projektiin, koska se ei Sandra mielestä ole ainakaan toistaiseksi adoptiokelpoinen liiallisen arkuutensa vuoksi.

>> Takaisin kummikoiriin

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020