Oliver

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Oliver matkasi Suomeen hoitoon 26.5.08 ja muutaman päivän jälkeen on hurmannut hoitajansakin, kuten kaikki muutkin tapaamansa ihmiset.

28.5.08 Kotihoitajan kertomaa:

Muistan jokaisen hoitokissani nimeltä ja jokainen niistä on ollut erityinen, ihana ja omalla tavallaan kultainen. On ollut villejä ja rauhallisia, arkoja ja rohkeita sekä kaiken näköisiä ja kokoisia… Voin kuitenkin rehellisesti sanoa ettei kukaan ole koskaan kietonut minua tassunsa ympärille noin nopeasti ja täydellisesti. Oliver hyppää suoraan sydämeen sellaisella aitoudella ja vilpittömyydellä että melkein henki salpautuu :) Oliver on mahdottoman hyväntuulinen, iloinen ja positiivinen nuori kissapoika. Se elää hoitopaikassa neljän kissan ja kahden ison koiran kanssa ja ketään se ei pelkää, eikä myöskään provosoi. Toisena päivänä tulonsa jälkeen se myös näytti että osaa leikkiäkin toisten kisujen kanssa ja jahdaten palloja lauman mukana. Oliver ei ainakaan vielä kuitenkaan ole mitenkään hirveä riekkuja, sille tuntuu olevan ykkösasiana ihminen. Oliver ei kulje perässä vaatien huomiota, mutta kun sitä sille annat, se suorastaan sulaa syliin. Oliverilla on rakastettavan suloinen tapa työntää päänsä kainaloon taikka kaulaan, pitää hellästi tassuillaan kiinni ja hurista siinä ihan kuinka kauan vain. Kooltaan Oliver on keskikokoista hieman pienempi ja ainakin minun silmissäni se on yksi maailman kauneimmista kissoista ;)

On vaikea kuvitella kotia, johon Oliver ei sopeutuisi. Uskon sen viihtyvän lapsiperheessä, kissa- tai koirakaverin kanssa tai ainoankin kissana. Ainoa edellytys jota ilman Oliver ei tahdo elää, on loputon paijaaminen ja hellyys. Ja se onkin vähintä mitä se on ansainnut elämässään.

Oliver on nuori kissa, ei vielä edes ihan aikuinen ja poika odottaa lopullista kotiaan hoitopaikassa Pirkkalassa.

Oliver sai kodin kesäkuussa 2008.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020