Olivia

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”synt. 11/2012″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Magda oli ajamassa kotiinpäin, kun pieni koiralapsi lähti seuraamaan hänen autoaan. Magda pysäytti auton ja tämä pikkuinen juoksi suoraan Magdan syliin ja kipusi autoon, kuin vaistoten saavansa sieltä apua. Jo automatkan aikana tytöksi paljastunut koira osoitti suurta kiitollisuutta ja ystävyyttä suukottelemalla pelastajaansa. Se asettui luottavaisena Magdan viereen penkille ja katseli levollisena ohivilahtavia maisemia auton ikkunasta tietäen olevansa matkalla turvaan.

Tyttö sai nimekseen Olivia. Se on hyvin sosiaalinen, ystävällinen ja reipas tyttö, joka uskaltaa ottaa kontaktia myös aivan vieraisiin ihmisiin. Olivia on tarhalla tutustunut toisiin koiriin ja kissoihinkin ja on niiden kaikkien kaveri.

Olivialla on ikää noin 11 kuukautta ja se on säkäkorkeudeltaan suunnilleen 40-45 senttiä. Painoa Olivialla on tällä hetkellä kymmenisen kiloa, mutta aikuistuttuuan ja saatuaan kunnon ravintoa tämä neiti tulee luultavasti kasvamaan vielä hitusen.

Olivia saapui hoitokotiin Suomeen 25.9.2013.

Olivia sai oman kodin lokakuun alussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020