Oodi (ent. Mikaela)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kuulumisia kodista 30.1.2013:

Heinäkuussa 2012 meille muutti pieni Mikaela, joka Suomessa sai nimen Oodi. Elämä Mäntsälässä alkoi hienosti ja hän oppi nopeasti kotikoiran tavoille. Koira-isoveljen kanssa Oodi tuli heti hienosti toimeen ja heistä tuli ylimmät ystävät nopeasti. Oodi on kiltti ja tottelevainen vauhtiville ja hän hurmasi meidät ensi näkemältä! Oodin lempipuuhaa on metsälenkit vapaana ja kuoppien kaivaminen (mitä tosin omalla pihalla ei saa tehdä). Tyttö on rohkeasti tutustunut ja tottunut kaikkeen mitä uusi elämä on vastaan tuonut, täyden kympin tyttö!

Valitettavasti ennen joulua Oodille tapahtui onnettomuus ja häneltä murtui reisiluu oikeasta takajalasta :( Pikkuinen on leikattu nyt kaksi kertaa ja jalkaan on laitettu ruuveja, levyjä ja pinna. Toipumisaika on pitkä ja raskas, sillä suurimman osan ajasta Oodi joutuu olemaan paikoillaan ja häkkilevossa. Oodi on reipas potilas ja antaa hoitaa itseään hienosti, mutta halu päästä liikkeelle ja leikkimään on tietysti kova!

Oodia hoidetaan suurella rakkaudella ja teemme kaikkemme hänen toipumisensa eteen! Emme malta odottaa että näemme taas pienen maantiekiitäjämme vauhdissa, juoksemassa isoveljen kanssa kilpaa pihassamme!

Tällainen on siis ollut Oodin ensimmäinen puolivuotinen Suomessa, toivottavasti puolen vuoden päästä kuulumiset ovat parempia ja ensi heinäkuussa kun vuosi tulee täyteen olisi leikkaukset ja toipumiset vain kaukainen muisto!

Terveisin,
Jaana & Heikki & Panda & Oodi

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus

10.6.2012 Mikaela on tällä hetkellä noin kolmen kuukauden ikäinen tyttöpentu. Se on Romaniasta hylättynä pellolle kauas asutuksesta yhdessä sisarustensa kanssa. Vain MIkaela ja yksi sen veljistä selviytyivät, toiset olivat jo kuolleet tai niin huonossa kunnossa ettei niitä pystytty auttamaan. Nyt Mikaela asuu Giurgiussa Magda´s Angels Place- tarhalla, jossa se on voimistunut ja kehittynyt iloisekseksi ja reippaaksi pikku tytöksi. Neito on ehtinyt tutustua tarhalla muiden pentujen lisäksi myös aikuisiin koiriin. Se viihtyy sylissä ja suukottelee ihmistä eli se on sosiaalistunut hyvin kurjasta alustaan huolimatta. Mikaela on rokotettu ja sirutettu ja se on valmis matkustamaan tulevaan kotiinsa mahdollisesti jo heinäkuun aikana. Tytöstä on kasvamassa keskikokoinen tai hieman jopa pienempi täysikasvaneena.

Mikaela saapui omaan kotiin Suomeen heinäkuun lopulla 2012.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020