Oregon

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”6-7 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]

28.2.2012 Oregon se vain odottaa uutta kotiaan. Mutta Oregon tietää että se päivä vielä tulee ja suureen päivään valmistautuessaan Oregon on juuri kiillottanut hampaansa eläinlääkärillä huippukuntoon. Hampaat ovat kuulema täysin kunnossa poistetun hammaskiven alla. Oregon on erittäin helppo eläinlääkärissä käytettävä, menee oma-aloitteisesti boksiin, ei metelöi eikä riehu. Nukutuspiikistä ei edes hätkähtänyt eikä missään vaiheessa näyttänyt siltä että yrittää kynsäistä tai napata. Eläinlääkäri myös kehui Oregonia sen turkin pehmeydestä. Oren selkä tarkistettiin samalla varmuuden vuoksi, koska Ore nousee ylös ja alkaa tuijottamaan kun sen takapäähän kosketaan. Lääkärin mielestä Ore on vain itsetietoinen äijäkissa, joka haluaa että sen takapää jätetään kiitos rauhaan. Keskittyessään odottamaan uutta kotiaan Oregon ei ole muistanut tarpeellista liikuntaa ja ylipainoa on kertynyt, niinpä Ore on nyt laihiksella. Painoa pitäisi saada tippumaan kilo puolitoista. Se on aika paljon, varsinkin kun Oren herkkuruokaa ovat kissannamit.

9.5.2011 Tervehdys kaikille! Minä olen Ore (alkuperin Oregon). Olen komea, ihmisrakas, n.6-7-vuotias, juuri leikattu kollikissa, joka tuntee oman arvonsa. Tulin  Suomeen jo monta vuotta sitten ja elelin suomalaisessa perheessä, mutta nyt odottelen kotihoitopaikassa uutta, pysyvää kotia. Olen kovin ihmisrakas, mutta minulle ei oikein ole paljoa kokemusta viime aikoina muista eläimistä, joten toivoisin pääseväni kotiin, missä saisin olla ns. kukkona tunkiolla ja saisin kaiken huomion. Nyt asun kotihoidossa perheessä, jossa on 2 kissaa ja 2 koiraa, joiden kanssa, täytyy myöntää, on tullut hieman riideltyä- olenhan komea kolli. Nyt tilanne on kuitenkin jo rauhoittunut melko hyvin. Omaan hyvän ruokahalun sekä mahtavan turkin, olen sisäsiisti ja rakastan ihmisen läheisyyttä (puskeminen on todella rakasta puuhaa). Voisitko sinä antaa minulle pysyvän kodin ?

Ore on leikattu ja rokotettu toukokuussa 2011. Orelle haetaan ensisijaisesti kotia, missä ei ole muita eläimiä tai pieniä/nuoria lapsia, sillä poika ei ole tottunut oikein toimimaan muiden eläinten keskuudessa ja on kuitenkin herkkis kovis eli  stressantuu kovista äänistä. Eli ei perheeseen jossa harrastetaan kova-äänistä väittelyä :).

28.4.2011 Ore etsii uutta kotia

Oregon, joka tuntee itsensä nykyään Orena. Ore kun tuli minulle silloin joskus, niin aluksi hän oli hieman vetäytyvä ja ehkä hieman arka, mutta kun aikaa meni eteenpäin ja minun ja Oren yhteiselämä lämpeni kunnolla, paljastui Oren parhaat puolet, Oresta kasvoi ihana nuori kolli, joka rakastaa yli kaiken makoilla sylissä, puskea kaikkea mikä liikkuu ja ei liiku, jakaa tyyny/koko sänky nukkuessa. Rakastaa myös rapsuttelua ja kaiken näköistä huomiota.

Ore on joutunut minun ja poikani matkassa käydä monta meidän yhteistä kotia läpi, kerran jopa asuttiin Naantalissa vajaa kaksi vuotta ja siellä Ore jakoi kodin nuoren Rottweilerin ja nuoren Amerikan Cockerspanielin kanssa, Ore tuli koko heidän yhteisen ajan hyvin kummankin kanssa toimeen. Paljon he leikkivät yhdessä ja Ore näytti leikkinsä läpsimällä koiria kuonoihin, mutta siten etteivät kynnet ollut esillä ja aina sen jälkeen pinkoi kauheaa vauhtia karkuun ja piiloon koirat perässään. Nämä kolme nuorta otusta myös jakoivat nukkumisrutiinit monesti yhdessä, kaikki sulassa sovussa, pari koiraa ja kissa vierekkäin.

Eräs Oren parhaita piirteitä on tulla mukaan saunaan, ihan ylälauteelle asti ja käydä makoilemaan siihen ja nauttia lämmöstä. Öisin ore saattaa joskus ”ravata” ympäri asuntoa, mutta sitä ei sitten yleensä kestä kuin hetki, päivät Ore pääasiassa vain makoilee ja nauttii elämästä. Kesä ja lämpö kun tulee, niin Ore hakeutuu aurinkoon ja on ja pötköttää. Joskus on tullut mieleen että Ore on kävelevä ”kehräys-kone”, koska kehräämistä ei Oresta ei puutu, iltaisin Ore osaa hienosti muistuttaa itsestään tulemalla ihan korvan juureen kehräämään.

Ore luovutetaan rauhalliseen perheeseen jossa ei ole nössö-kissoja. Koirat ok. Ei pienten lasten perheeseen.

Ore sai oman kodin joulukuussa 2012.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020