Otso

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Saksassa”/]Veikeäilmeinen nallekarhupoika, nimeltäänkin Otso, katselee uteliaana ulkoiluaitauksen perällä, kun menemme portista sisään. Rohkeimmat ja raisummat koirat saapuvat heti rymyjoukkona luokse, mutta Otso kurkkii edelleen niiden takana. Aivan kuin se tekisi tilannekatsausta, keitä portista oikein tulee ja miten toiset koirat suhtautuvat tulijoihin.
Oltuamme hetken leikkimässä riehujoukon kanssa, toinen meistä jatkaa niihin tutustumista ja toinen istuu kivelle vähän syrjemmälle ja alkaa hiljaa houkutella Otsoa luokse. Otson syvään katseeseen syttyy ilon vivahde ja nopeasti se hivuttautuu luokse ja alkaa pyytää rapsutuksia painaen päätä kättä vasten. Se katsoo silmiin ja kiehnaa ja kerjää vain lisää rapsutuksia. Se ei anna vielä ottaa itseään kokonaan kiinni halattavaksi, mutta ei käyttäydy millään tavoin hyökkäävästi, vaan on pikemminkin varovainen ja väistyy tilanteesta hieman sivummalle. Katsoo hetken ja tulee taas pyytämään lisää rapsutuksia.

Otsolla on taustallaan varmaankin tapahtumia, jotka ovat aiheuttaneet tämän osittaisen arkuuden ihmistä kohtaan. Se on pelastettu Magdan tarhalle pahamaineiselta tarhalta, jossa pyydystettyjä koiria vain säilytetään ja ne eivät ole siellä saaneet minkäänlaista hoitoa, hädin tuskin ruokaa sen verran että ovat säilyneet hengissä.

Mutta nyt on Otsollekin tarjoutunut mahdollisuus päästä oikeaan elämään ja saada jälleen luottaa ihmisiin. Se sopii henkilölle/perheelle, jolla on jo koirakokemusta ennestään ja taitoa auttaa koiraa rohkaistumaan lisää. Otsolla on kaikki mahdollisuudet kehittyä mukavaksi kotikoiraksi ja onnelliseksi perheenjäseneksi.
Otso tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja ainakaan tarhaolosuhteissa se ei yhtynyt muiden haukkukonserttiin.

Otso on suhteellisen iso, säkäkorkeus n. 55 cm, painoa parikymmentä kiloa. Sillä on paksu ja tuuhea turkki, joka tekee siitä ehkä vielä hieman isomman näköisen, mitä se todellisuudessa on.

Sai oman kodin Saksasta helmikuussa 2016.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020