Pablo

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]

Pablo sai oman kodin lokakuussa 2017 <3

25.9.2017

Pablo on saanut kotihoitopaikan Vaasasta.

Pablo etsii uutta kotia 20.6.2017

2,5-vuotias Pablo on todella energinen, ja helposti innostuva tapaus. Pablo rakastaa pitkiä lenkkejä, koirapuistoja, leikkimistä ja lumessa möyrimistä. Pablo nauttii todella paljon erilaisista aktivointileluista ja leikeistä, joissa on haastetta.

Pablo stressaantuu lasten lähettyvillä, kovat äänet ja lasten nopea liikehdintä pitää Pablon jatkuvassa ”hälytystilassa”. Pablo sen sijaan viihtyy todella hyvin muiden koirien parissa.

Hihnakäytöksessä on ollut ongelmaa, haluaisi mennä ja tulla vapaana miten haluaa, eikä tykkää olla kytkettynä mihinkään. Jossain vaiheessa lenkkiä Pablo kyllästyy naruun, ja yrittää päästä irti hihnasta omin voimin, ja ajoittain tarvitsee rauhoittelua asian suhteen. Pablo osaa hienosti olla yksin kotona, ei ole koskaan tuhonnut mitään, eikä yksin ollessaan jää haukkumaan.

Pablo on kaiken kaikkiaan ihana tapaus, ja onnellisimmillaan varmasti olisi muiden koirakavereiden parissa, isossa kodissa, jossa olisi tilaa temmeltää ja kuluttaa energiaa. Haluamme löytää Pablolle uuden kodin, sillä Pablo on meillä lasten parissa selvästi stressaantunut, eikä osaa rentoutua ollenkaan. On melko arka, joten senkin suhteen rauhallisempi ympäristö olisi Pabloa ajatellen parempi.

Pablo on perusterve, ja kastroitu keväällä 2016.

[divider scroll_text=””]

1.4.2016 Pablo etsii uutta kotia perheen muuttuneen tilanteen vuoksi.

Kodin kertomaa

”Meidän 1,5- vuotias Pablo on todella energinen ja helposti innostuva tapaus. Pablo rakastaa pitkiä lenkkejä, koirapuistoja, leikkimistä ja lumessa möyrimistä. Pablo nauttii todella paljon erilaisista aktivointileluista ja leikeistä, joissa on haastetta.

Pablo stressaantuu lasten lähettyvillä, eikä selvästi viihdy lapsiperheiden parissa. Pablo sen sijaan viihtyy todella hyvin muiden koirien seurassa. Aivan pienten koirien kanssa Pablo ei omasta koostaan johtuen osaa leikkiä, mutta tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen. Muutamia kissoja on tavannut, ei pahemmin piittaa niistä. Hetken aikaa uteliaana tuijottelee ja lähestyy, mutta jättää sitten omaan rauhaan kun huomaa ettei kissoja niin kiinnosta.

Yksinolo sujuu hyvin, haukkuu alussa hetken ja hiljenee sitten, ei tuhoa paikkoja. Vieraille saattaa alkuun murista ja kyttäillä ennenkuin rauhoittuu.

Hihnakäytöksessä on ollut ongelmaa, haluaisi mennä ja tulla vapaana miten haluaa, eikä tykkää olla kytkettynä mihinkään. Jossain vaiheessa lenkkiä Pablo kyllästyy naruun, ja yrittää päästä irti hihnasta omin voimin ja ajoittain tarvii rauhoittelua asian suhteen. Pablo osaa käskyt, mutta tottelee jos siltä tuntuu. Pablo nauttii kaikenlaisesta touhuamisesta, mutta mielenkiinto ei tahdo riittää jos jää yksin touhuamaan. Pabloa ei voi pitää ulkona irti, hipsii melko pian omille teilleen.

Pablo on kuitenkin kaiken kaikkiaan ihana tapaus, ja onnellisimmillaan varmasti olisi muiden koirakavereiden parissa, isossa kodissa, jossa olisi tilaa temmeltää ja kuluttaa energiaa.”

Pablo on perusterve, kastroitu keväällä 2016. Koko 17kg / 55cm. Pablo asuu Oulussa.

Pablo sai jäädä omaan kotiinsa 28.5.2016.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 05/2015

Pablo pelastettiin muutaman muun pennun ohella kunnalliselta tarhalta ja on nyt Mapin tarhalla odottelemassa omaan kotiin ja Suomeen pääsyä. Pablo jäänee aikuisena luultavasti keskikokoa hieman pienemmäksi.

Pablo sai oman kodin kesäkuussa 2015.

[do action=”varaaja” varaaja=”Piaan”/]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020