Pado

 

Pado lähti matkaani kunnalliselta tarhalta maaliskuussa. Katselin, että autossa olisi tilaa vielä yhdelle pienikokoiselle koiralle mutta… Yhdessä häkissä laihassa kunnossa oleva, suurikokoinen ja surusilmäinen koira heilutti varovasti häntäänsä lähestyessäni. Kun olin astumassa ulos tarhasta, Pado meni portin eteen ja ojensi tassuaan kuin pyytäen mukaan pääsyä. Muiden koirien haukkuessa vieressä Pado katsoi tyynesti minuun anovalla katseellaan.
Päätös oli tehty sillä hetkellä ja sanoin etten lähde ilman tätä koiraa.

Rauhallisena ja muiden koirien haukahduksiin vastaamatta Pado ohitti päättäväisen oloisena muiden tarhojen koirat ja nostettiin autoon. Autossa monien halauksien jälkeen Pado painoi päänsä syliini ja nukahti kuin tuntisi olevansa turvassa. Näin alkoi matka kohti uutta mahdollisuutta ja parempaa elämää.

Mappiin saavuttuamme päästimme kunnalliselta tuodut koirat ulkoilualuelle, josta jokainen nautti suunnattomasti. Myös pehmeät pedit ja täydet ruokakupit sisätilassa saivat aikaan hännänheilutuksia.
Pado kirmasikin innokkaasti nurmikolla käyden välillä hakemassa hellyyttä ihmisiltä.
Pado jakaa tällä hetkellä tarhansa toisten koirien kanssa, mutta kilpaili huomion saamisesta, joten varmuuden vuoksi toivoisimme Padolle kotia perheen ainoana koirana ja silmäteränä.

Pado on ihmisiä kohtaan todella kiltti, lempeä ja hellyyttä rakastava koira. Emme tiedä mitä Pado on ennen kunnalliselle joutumista kokenut, mutta poika on tasapainoisen ja nuoreen ikään nähden rauhallisen oloinen nallekarhu, johon oli mahdotonta olla rakastumatta.

Korkeutta tällä itse kultaisuudella on n.60 cm.

Padon Kuulumisia tarhalta 10.4.2014

Pado on saanut itsevarmuutta ja ryhtiä komeaan olemukseensa. Toisia koiria kohtaan Pado ei ole enää ollut pomotteleva vaan jakaa tarhansa sulassa sovussa koirakavereidensa kanssa. Pado nauttisi varmasti pitkistä lenkeistä ja touhuamisesta oman ihmisensä kanssa. Energinen ja iloinen menijä joka ryntää iloisena ihmisen syliin aina tilaisuuden tullen ja rauhoittuu painautuen niin lähelle ihmistä kuin mahdollista.

Padon Kuulumisia Suomesta 17.12.2015

Pado on herkkä, utelias ja läheisyyden haluinen energiapakkaus. Rakastaa temmeltää ja haistella pihalla, mutta mieluisin paikka on sisällä lämpöisessä missä saa kuorsata ja nähdä unia rauhassa. Pado tarvitsee vierelleen ihmisen, jolla on suuri tietämys kovia kokeneista koirista ja joka on valmis auttamaan Padoa pääsemään yli menneisyyden haamuistaan. Iloisen ja rakkautta kaipaavan luonteen alle kätkeytyy kovia kokenut koira, jolla on vaikeuksia luottaa 100% ihmiseen. Äkkinäisissä tilanteissa voi hermostua ja olla arvaamaton. Pado Vaatii omistajaltaan suurta sitoutumista ja tietotaitoa sillä ongelmat eivät ilmene välttämättä nopeasti, vaan niiden esiin tulossa saattaa mennä kauankin aikaa. Padosta saa itselleen elinikäisen ystävän, kunhan uusi koti osaa antaa pojalle sen tarvitsemaa aikaa ja kärsivällisyyttä.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020