Pallady

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Romaniassa”/]Bukarestilainen eläinsuojelija, joka käy aktiivisesti kaupungin kunnallisella koiratarhalla kiinnitti yhdellä reissulla huomionsa pieneen koiraan ja totesi pian, että eläinlääkärin apu on tarpeen. Pallady, nimi jonka pikkuinen sai löytöpaikkansa mukaan, oli loukkaantunut ja kovin kivuissaan kenties auton töytäisyn vuoksi tai jopa ihmisen tahallisen toiminnan seurauksena. Eläinsuojelija kuvasi pojan ja pyysi apua sille facebookissa. Näin Palladyn tie vei yhteistyöklinikallemme ja siellä hyvässä hoidossa alkoi pian parantua.

Nyt pieni Pallady poika on kunnossa ja valmis aloittamaan uuden elämän Suomessa loppuelämän kodissaan. Pallady on toistaiseksi vaikuttanut hiljaiselta koiralta, sen ei ole taidettu koskaan kuulla haukkuneen. Pallady on vaatimattoman oloinen ja kokemuksistaan johtuen myös varovainen, mutta hellässä ja kärsivällisessä hoidossa se varmasti saa pian takaisin tuikkeen silmiinsä ja elämäniloa tassujensa alle.

17.12.2015

”Pallady pyydystettiin syksyllä koirarankkurien toimesta pahamaineiselle Pallady-nimiselle romanialaiselle koiratarhalle, jonne joutuneiden koirien elämä päättyy usein väkivaltaisesti tai parhaimmassakin tapauksessa eläinlääkärin lopettamana. Häkin nurkassa vahingoittuneena maannut pieni koira kiinnitti tarhalla usein vierailleen eläinrakkaan ihmisen huomion ja hänen pyydettyään facebookissa apua sille, kuulimme Palladysta ensimmäistä kertaa.

Yhdistys lupautui maksamaan Palladyn hoidon bukarestilaisella eläinklinikalla, jonne poika pääsi matkaamaan tarhalta. Pallady toipui klinikalla hyvin ja pääsi marraskuussa yhteistyötarhallemme MAP:iin odottamaan kodin löytymistä. Joulukuun alussa Palladylle löytyi ihana koti Suomesta ja aloimme valmistelemaan sitä tulevaa kotimatkaa varten.

Pieni Pallady ei kuitenkaan koskaan ennättänyt kotiin saakka. Saksasta lahjoituksena saapuneeseen koiranruokaan oli raukkamaisesti piilotettu rotanmyrkkyä, jota myös Pallady oli tarhan henkilökunnan tietämättä saanut. Pojan oireet huomattiin myöhemmin, kuin toisten myrkkyä saaneiden ja sen hoito saatiin aloitettua muiden jälkeen. Pallady yhdessä hoitajiensa ja lääkärin kanssa taisteli hengestään monta päivää, mutta tänään eläinlääkäri teki päätöksen Palladyn parhaaksi ja se nukutettiin ikiuneen.

Paljon voimia pikkuista odottaneelle kodille.

Hyvää matkaa pieni rakas, kulje kanssa enkelten
<3 Anteeksi meidän ihmisten vuoksi." [gallery ids="17647,17648,17649,17650,17651,17652"]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020