Paloma

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 kuukautinen” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Paloma on tällä hetkellä noin viiden kuukauden ikäinen tyttöpentu. Se on luonteeltaan hyvin kiltti ja tästä syystä jäikin isommassa, vilkkaassa pentulaumassa vähän toisten pentujen jalkoihin. Toiset komensivat sen pois ruokakupilta ja kiltti Paloma ei edes yrittänyt laittaa hanttiin. Tästä syystä Paloma siirrettiin aikuisten koirien häkkiin, jossa sen tuntuukin olevan onnellisempi.

Tämä pikkuneito osaa matkustaa hienosti myös autossa. Paloma kävi kanssamme myös Magdan kotona, jossa on kissoja ja niidenkin kanssa tyttö ystävystyi nopeasti. Paloma rakastaa ihmisiä ja sylissä oloa, sen mielestä paras paikka nukkua on sängyssä tutun ja turvallisen ihmisen kainalossa. Vaikka Paloma on pentumaisen leikkisä se ei ole aivan niin ”riiviömäinen”, kuin ikätoverinsa tarhalla. Ulkoillessakin Paloma tarkkailee uteliaan rauhallisesti ympäristöään ja käy nuuskuttelemassa kukkasia.

Paloma-kukkaistytöstä kasvaa aikuisena luultavasti keskikokoinen, arviolta hieman alle 50 senttinen koirakansalainen.

Paloma sai oman kodin heinäkuun lopulla 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020