Panter

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Synt. 30.4.09″ sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Panter on kiiltäväturkkinen musta, muutamaa hassua valkoista karvaa rinnassa lukuunottamatta, terveellä itsetunnolla varustettu nuori pojankloppi. Vapautuu nopeasti uudessa tilanteesta ja rupeaa haastamaan kavereita leikimään. Osaa leikkiä yksinkin. Kunnioittaa sopivasti vanhempia kissoja eikä hyöki koiran päälle vaikka koira käveleekin ohi pojanklopin joka yrittää näyttää kovin isolta äijältä. Uskoisin että poika sopeutuu paikkaan kuin paikkaan, laumaan kuin laumaan, ja ottaa sekä tilan että siellä olevat sydämmet haltuunsa alta aikayksikön! Syntymäpäivää Panter viettää 30.4. (2009) Panter poika kastroidaan 28.8.09.

Panter sai kodin syyskuussa 2009.

20.12.09 Panterin kuulumisia:

Panter on viihtynyt oikein mainiosti, Kelmi tuntuu olevan tosi kiva kaveri kaikissa pienissä tihutöissä ;) Ihmiset ovat Panterille selkeästi rakkautta ja rapsutuksia varten ja Kelmi leikkikaverina. Tosin Kelmi pitää silti kiehnätä aina samantien lenkiltä saavuttaessa ja samoin jos otan molemmat ulos, niin silloin Kelmi on suuri suojelija. Panter on vihdoin kasvanut tarpeeksi, että pystyin siirtymään marsunvaljaista kissanvaljaisiin. Ulkoilua on nykyään harrastettava vähintään kerran viikossa, jotta Panter olisi tyytyväinen (se yrittää karata rappukäytävään, jos en vie sitä ulos silloin tällöin). Sadekelillä se tosin saa tyytyä katselemaan ikkunasta ulos, mutta kylmemmillä ilmoilla päälle laitetaan kudottu villaputkilo =) Alkuun ko. asuste haittasi hieman menoa, mutta nykyään sekin tuntuu olevan vain pieni hidaste, etenkin kun kylmäntutinat loppuivat kertaheitolla. Panter on jo oppinut kulkemaan ihmisen haluamaan tahtiin ja suuntaan, vaikka välillä pitää toki jäädä ihmettelemään pyöriä tai ihmisiä.

Sisällä Panter saa vähän väliä hellyyskohtauksia, kunnes muistaa taas olleensa leikkimässä tai nukkumassa =P Ihanaa katsella kaksikkoa, joka leikkii yhdessä samoilla leluilla tai toistensa hännillä. Panter saattaa istua tuolilla ja heilauttaa häntänsä ”sattumalta” Kelmin kuonon eteen ja läpsiä hännänpäällä kuonoon, jos ei meinaa reaktiota löytyä. Kelmi on leikissä mukana ja kieltäytyy alkuun huomaamasta häntää, kunnes tekee yllätyshyökkäyksen yrittäen tiputtaa Panterin tuolilta. Mikäli Kelmi ei jaksa leikkiä silloin, kun Panter haluaisi, niin Kelmi vain heiluttelee häntäänsä ja Panter jahtaa. Olen hieman yllättynyt siitä, että Kelmi menee edelleen Panterin ehdoilla leikeissä, vaikka luulisi sen unohtavan kokoeronsa välillä. Mutta tähän mennessä leikkeihin ei ole tarvinnut puuttua =)

-Kati

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020