Patrocle

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 2-vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Patrocle tuli tarhalle perheestä, jossa sitä pidettiin huonosti. Patroclen onneksi Magda onnistui ostamaan pojalle vapauden yhdestä viinapullosta, joka sekin kertoo karua kieltään perheestä ja kiintymyksen puutteesta Patrocleen.

Patrocle on aiemmasta huonosta omistajasta huolimatta ihmisrakas koira. Tarhalla poika ei ole juuri haukkunut ja on kaikille hyvin ystävällisen oloinen, elämäniloinen pakkaus, joka ei yritä pomottaa ketään.

Patrocle on ollut jossakin vaiheessa auto-onnettomuudessa, jossa se on loukannut oikean takajalkansa. Jalka on tutkittu eläinlääkärin toimesta ja vaikka jalka on hieman oudossa asennossa eli on luutunut normaalia suoremmaksi, ei se näytä haittaavan menoa yhtään eikä vaikuta olevan kipeä. Eläinlääkärin mukaan jalkaa ei myöskään kannata alkaa operoimaan mitenkään.

Patrocle on ns. lyhytjalkamallia, säkä on vajaa 40 cm ja painoa n. 15 kg. Ikää pojalla on n. kaksi vuotta.

Patrocle sai oman kodin lokakuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020