Peela

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”synt. 06/2013″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Peela on n.3,5kk ikäinen tyttöpentu. Se on luonteeltaan erittäin ujo ja arka, mutta kuitenkin kiltti ihmisille, eli ei yritä purra tms. kun sen ottaa syliin. Peela tarvitsee paljon aikaa ja kärsivällisyyttä tulevalta kodilta ja olisi hyvä, jos sillä olisi kaverina toinen koira, joka olisi reipas ja sosiaalinen, näin Peela saisi tukea ja turvaa sekä hyvää malliesimerkkiä kaverilta.

Peela saapui kotihoitoon 14.10.2013.

Kuulumisia Peelan hoitokodista:
Peela on sopeutunut kotikoiran elämään kuin olisi aina näin elellyt. Hänestä on paljastunut varsinainen sylivauva, olisi mieluusti ihmisen lähellä koko ajan, ulkona ja sisällä. Peela osaa kävellä jo nätisti hihnassakin, ja reippaana lenkkeilee sekä koirapuistossakin jo kavereiden kanssa juoksentelee.

Peela ei hauku kotona lainkaan, on kiltisti yksinkin ja nukkuu yöt nätisti. Hän on luonteeltaan melko rauhallinen ja sopuisa, ja tulee toimeen toisten koirien kanssa. Mutta silti ihmiset ovat Peelan mielestä kaikkein parasta seuraa!

Peela sai oman kodin lokakuussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020