Pepe

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Pepe-poika etsii uutta kotia elämänmuutoksista johtuen. Pepe tuli Suomeen kaksivuotiaana vuonna 2012 ja on nyt ehtinyt viiden vuoden aikuiseen ikään.

Pepe on energinen ja touhukas pikkuinen poika, 8 kiloa elämäniloa ja noin 35 senttiä korkeutta.
Vaikkakin tykkää touhuta kaikenlaista omien ihmisten mukana, niin Pepe myös mielellään rauhoittuu kainaloon sohvalle ja tykkää myös sylissä olosta. Vieraita ihmisiä kohtaan Pepe on alkuun varautunut, mutta pian tutustumisen jälkeen rentoutuu ja onkin tutussa seurassa varsin sympaattinen otus. Pepe osaa kävellä hihnassa hyvin ja vetämättä, kunhan pojalle vain kertoo, että vetäminen ei ole sallittua. Kissoihin Pepe ei ole päässyt tutustumaan, eli suhtautumisesta niihin ei ole tietoa.

Pepe arkailee pieniä lapsia jotka voivat tehdä äkkinäisiäkin liikkeitä ja tummiin pukeutuneita vieraita miehiä ja arkailu on pari kertaa johtanut näykkäisyyn. Poikaa ei siis suositella kotiin, jossa on pieniä lapsia. Muiden koirien kanssa Pepe on tullut tutustumisen jälkeen hyvin toimeen. Haukkuherkkyytensä vuoksi ei suositella kerrostaloon. Pepe on kastroitu.

Pepe asuu Lohjalla, minne poikaa pääsee myös tapaamaan.

Pepe sai oman kodin elokuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020