Pepi

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”11 kuukautinen” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Pepi on kotimainen kodinvaihtaja, jota yhdistys auttaa loppuelämän kodin löytämisessä.

Pepi on komea, kookas, juuri 11 kuukautta täyttänyt nuoren miehen alku. Pepi on kovin ihmisrakas ja hellyydenkipeä poika, joka hakee hellyyttä niin ihmisiltä, kuin toisilta koiriltakin. Pepi tulee siis hienosti juttuun myös toisten koirien kanssa, joita on koirapuistossa tavannut ja innostuukin lenkeillä suunnattomasti lajitoverin nähdessään.

Suuren, voimakkaan ja innokkaan koiran lenkkeilyttäminen on kovin hankalaa koiran nykyiselle iäkkäälle omistajalle. Tulevan kodin olisi sitouduttava harjoittelemaan Pepin kanssa hihnakäyttäytymistä sekä tarjottava pojalle aktiviteetteja ja liikuntaa.

Pepi on täysin sisäsiisti ja sisällä kovin rauhallinen, varsin mallikelpoisesti käyttäytyvä poika. Eroahdistusta tai mitään tähän viittaavaa kultaisella Pepillä ei ole, eikä ole koskaan sisätiloissa tuhonnut paikkoja yksin ollessaan. Pepi on kaikinpuolin rakastettava perhekoira, kunhan tuleva koti on valmis tekemään töitä hihnakäyttäytymisen kanssa.

Pepi kiintyy kovasti ihmisiin, haluaa olla osallisena kaikessa touhussa ja seuraa omistajaansa arkiaskareissa. Tällä syliin pyrkivällä ihanuudella on korkeutta n.70cm ja painoa n.40kg.

Pepi sai oman kodin maaliskuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020