Peppi (ent. Lorna)

Alkuperäiseltä nimeltään LORNA tuli meille huhtikuussa 2012, ja on syntynyt syksyllä 2011. Tällä hetkellä kotia etsivissä on samanikäinen ja ihan samannäköinen Juliet, mutta ilmeisesti eivät ole sukua kun Lorna-Peppi löytyi pienikokoisen ja emonsa ja paljon piemmän veljensä kanssa roskiskuilusta. Äiskä ja velipoika tulivat samalla lennolla Suomeen, ja toivottavasti voivat hyvin tahoillaan!

Perheemme ja lähimmät vierailijat Peppi on ottanut täysin omakseen tunkemalla aina syliin. Vielä yli 1,5 vuotta perheessämme oltuaan pelkää ja piiloutuu vierailta ihmisiltä, varsinkin miehiltä. Oppi pian sisäsiistiksi, ei räksytä tai riko paikkoja, ja on aivan ihana ja luotettava perheemme pikkupojan ja kissojen kanssa. Pihalla haukkuu ohikulkijat vetäen vahtikoiraroolin ihan uskottavasti. Miellyttämishalu on kova, herkkupalkkioilla ei tätä koiraa kouluteta vaan kehut ja rapsutukset ovat hänelle ihanin palkinto.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020