Peto (ent. Dulcea)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”s. 2016″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Kuulumisia 31.10.2017

Tänään on kulunut täsmälleen kaksi vuotta siitä, kun Typy typsykkä tuli kotiin. Typy on omia ihmisiä yli kaiken rakastava jästipää sohvaperuna. Vieraita kohtaan hän on edelleen varautunut, mutta nykyään jo nopeasti herkuilla lahjottavissa. Tiesimme Typyä ottaessamme hänen olevan arka, kovia kokenut koira ja onkin ollut ihana huomata, miten se aika tekee tehtävänsä ja Typy pystyy nauttimaan kotikoiran elämästä täysin rinnoin nykyään, eikä pelkää juurikaan mitään enää.

Typyn rakkaus meitä kohtaan on jotain sanoinkuvaamatonta. Mikään ei ole ihanampaan kuin se hetki milloin hän tulee syliin ja painaa päänsä poskeamme vasten. Typy on ollut nopea oppimaan kaikkea, mutta edes istumaan se ei mene, jos ei ole herkkua tarjolla. Olemme myös monet tahtojen taistelut käyneet lenkkipoluilla, kun Typy päättää, että ei halua kulkea menosuuntaan. Eli itsepäisyyttä löytyy paljon! Sadekelit ovat myös meidän prinsessalle kauhistus ja jarrut menee useasti päälle jo rappukäytävässä. Vahtikoiran virka on myös saavutettu ja postin tuoja haukutaan takuuvarmasti. Typyn kanssa on opittu paljon ja hän on aivan täydellinen koira meille <3

Hönö Peto saapui kotiin vuosi sitten. Sen jälkeen ei ole tästä talosta riemua ja vauhdikkuutta puuttunut. Peto tuli ja valloitti kaikki riehakkaalla, nimensä veroisella luonteellaan. Peto rakastaa kaikkea ja kaikkia, paitsi kovia ääniä ja liian isoja koiraporukoita. Pedolla on luonnetta ainakin triplasti kokoonsa nähden ja se pistääkin poikakaverit puistossa tassujensa alle alta aikayksikön. Peto on aina valmiina lähtöön tekemään mitä tahansa. Peto ei ehkä ole se penaalin terävin kynä, mutta se ei menoa haittaa. Peto on myös ansioitunut ruokavaras ja alkuun saikin parit ruokaöverit vedettyä.

Tyttöjen yhteiselo menee hienosti. Pedon tulon myötä Typyn rohkaistumisessa tapahtui iso harppaus eteenpäin. Vähän on myös porukassa tyhmyys tiivistynyt ja ääntä käytetään hiukan enemmän. Alun yhteiselon remmirähjäys on kuitenkin saatu kitkettyä melko hyvin pois. Molemmat ovat kuitenkin hyvin reviiritietoisia, joten kotipihan lähettyvillä edelleen haukutaan kaikki koirat ja vieraat ihmiset.

Välillä tytöt vähän selvittelevät välejään, mutta ovat silti toistensa parhaita kavereita. Sisällä painitaan ja ulkona juostaan yhdessä. Voi sitä riemua, kun pääsevät vapaana kirmaamaan pelloilla tai metsissä. Tytöt toimivat myös sulassa sovussa astioiden esipesijöinä. Välillä lenkeillä on hermoissa/naurussa pitelemistä, kun Peto painaisi sata lasissa eteenpäin ja Typy pistää pyllynsä maahan, kun päättää ettei halua siihen suuntaan mennä.

On kyllä ollut onni saada kaksi niin erilaista koiraa perheeseemme, jotka hienosti täydentävät toisiaan. <3

Terkuin
Tytöt ja palvelijat

[divider scroll_text=””]

Peto (ent. Dulcea) sai kodin Suomesta lokakuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020