Petra (ent. Miri)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Miri on n. 5kk ikäinen tyttöpentu, joka löytyi Mustamäeltä yksin harhailemasta. Se on luottavainen ja ystävällinen ihmisiä kohtaan ja tulikin heti kutsuttaessa luokse. Miri on hyväkuntoinen, normaalin pennun oloinen, kiltti, utelias, leikkisä tyttö, joka kyllä ymmärrettävästi pelästyi jouduttuaan yksin ulkohäkkiin Varjupaikissa. Tytöstä kasvaa luultavasti keskikokoinen tai hieman suurempi.

Mirin, nykyisin Petra nimeltään, kuulumisia 10.05.2005:

Petra tuli meille 30.1.05 ja on sopeutunut tosi hyvin meille asumaan ja sillä tuntuu olevan hauskaa. Isosisko-Saaran kanssa hilluminen on kivointa, mitä meidän pikkuinen tietää. Kaiket viikonloput koirat ovat vapaana maalla ja saavat toteuttaa itseään kuten haluavat. yleensä luiden piilottelua ja äidin kanssa kukkapenkkien kaivelua. Pitäähän Petruska-peikkotytön tietää, piilottaako mamma luita multaan, kun niin kaivelee.

Petra on pudottanut pentu- ja pakkaskarvansa ja komeilee nyt uudella hienolla turkilla. Se osoittautui lähes puhtaaksi belgianpaimenkoiraksi. Ulkonäkö, luonne, koko ja liikkuminen vastaavat lajikuvausta. Uskomaton muodonmuutos, hain Varjusta pörröisen ja pullean kummallisen näköisen vauvan ja nyt meillä on hontelo pitkäsäärinen belgi kotona. Ensimmäinen juoksukin alkoi juuri, tosi aikaisin, meidät muut tytöt ovat olleet 1-2 vuotiaita. Teidän ikäarvio osui kyllä eläinlääkärin mukaan erittäin hyvin kohdalleen, Petra on nyt n. 9 kk.

Kaiken kaikkiaan Petruska on ollut kaikista meidän pennuista hyvätapaisin: sisäsiisti, kiltti ja tottelevainen. ja erittäin sosiaalinen luonne etenkin koirien suhteen. Ihmiset täytyy kyllä tutkia hiukan tarkemmin, ennenkuin tutustuu. Siitä tytölle plussapisteet.

Pikkulapsista Petra ei oikein pidä, oleilee kyllä samassa huoneessa, jos niitä on kylässä. Saara on aina inhonnut lapsia, mutta Petran nulikkamaisuuden ansiosta ihmislapsetkin sulatetaan mukisematta, Petra on siis kasvattanut isosiskoakin.

Paimenluonteinen Petronella on ottanut 60-kiloisen Saaran holhoukseensa ja kuljettaa mötkälettä kaulanahasta sisälle maalla, jottei rouva eksy matkalla. Muuten arvomaailma on kyllä kohdallaan.

Oikein iloista kesän odotusta koko pelastajaporukalle ja lämpimät kiitokset hyvästä toiminnasta sekä meidän perheen pienestä peikkotytöstä

Marja Tammi, Saara, Petra-vauveli sekä tyttöihin ihastuneesti hurahtanut isi

Kuulumisia uudesta kodista 1.3.2007

Petra ( entinen Miri) on oikein hauska tyttö ja kotiutunut meille kuin olisi aina ollutkin vauvanamme. Petran kanssa ei tullut koskaan mitään ongelmia ja tytön luonne on mahdottoman kiva. On hirmuisesta turkistaan huolimatta jopa oppinut hiukan sängyssäkin nukkumaan ja sovalla köllimään metsälenkkien päätteeksi. Nykyään vietämme aikaa aika paljon maalla ja tytöt saavat olla vapaana ilman hihnankiertämää. Se on tietysti mieleen ja suuret sääriluut, joita saa vapaasti kaivella nurkissa.

Kiitokset teille kaikille pelastajille ja lämpimät terveiset
Marja Tammi ja tytöt Petra ja vanha Saara ja isi

Kuulumisia kodista 27.5.2010

Hei ja iloista kesän alkua.

Petra voi edelleen mainiosti ja viihtyy järjestellessään liikuntahetkiä vanhalle Saaralle (12 v) ja ihmispalvelijoilleen. Viime talvi oli erikoisesti tyttöjen mieleen, pakkasta ja lunta riitti ja kunnon turkissa tarkeni. Petrasta saa huonosti kuvia, kun on sellainen linssilude, että tulee kiinni kameraan jos vain huomaa kuvausaikeet. Tässä kuitenkin yksi ihana talvikuva,
josta näkee turkin laadun, kyllä tarkeni :) Muut ovat vanhempia kesäkuvia.

Lämpimät terveiset Petralta ja perheeltä ja jaksamista koirien pelastamiseen.

Kuulumisia kodista 15.9.2015

Petra ent. Miri kuoli pahasti levinneeseen syöpään 11-vuotiaana äidin kainalossa.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020