Petro

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Petro-poika katsoa killittää niin, että silmätkin menevät välillä ihan ”solmuun”. Sekin toivoo vain saavansa hetken ihmisen aikaa ja osansa hellyydestä kiireisellä useamman sadan koiran tarhalla. Petro jaksaa kuitenkin olla iloinen, se on kokenut kunnallisella tarhalla ennen MAP:iin pääsyään mitä on olla kokonaan vailla ihmisen rakkautta, ilman ruokaa ja vettäkin. Nyt se uskaltaa taas toivoa ja odottaa, että joku huomaisi sen ja lupaisi viedä kotiin.

Petro ei ole mikään hössöttäjä vaan enemmänkin sivusta tarkkailija. Se tulee muiden koirien kanssa hyvin toimeen, mutta sitä tuntuu vähän jännittävän isojen koirien haukunta niiden remutessa tarhan ulkoilualueella. Jos Petro saisi valita onko ihmisen  vai koirakavereiden kanssa painimassa, vie ihminen ehdottomasti voiton.

Petrossa, kuin niin monessa Romanian katupojassa, taitaa virrata ripaus kiinanpalatsikoiran verta suonissaan. Poika on säkäkorkeudeltaan vähän yli 30 senttiä ja näyttää pörröisessä turkissaan isommalta kuin mitä todellisuudessa onkaan.

Petro sai oman kodin syyskuun lopulla 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020