Petrus

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Petrus oli mukana Kadulta Kotiin -projektissa, mutta hän katosi teille tietämättömille. Lisää projektista täältä. Projektia vetää Katarina, katarina@pelastetaankoirat.com.

Petruksella on kaikkein kovin kiire päästä pois kadulta sen oman turvallisuuden takaamiseksi. Petrus on äärettömän sosiaalinen ja luottavainen. Se juoksee auton vierelle häntä huiskuen ja auton ovea avatessa se pyrkii jo sisään autoon tervehtimään ihmistä. Hyvin pian se heittäytyy ihmisen eteen selälleen saadakseen masurapsutuksia ja juuri näistä syistä se on kaikkein suurimmassa vaarassa, että sen tielle osuu pahaa tarkoittava ihminen. Katukoiralle liika luottamus ihmiseen koituu usein kohtaloksi. Petrus on selviytynyt tähän saakka luultavasti siitä syystä, että se elää laumassa, joka on ottanut reviirikseen Florinin työpaikan, vankilan, välittömän läheisyyden. Vankilan vieressä kulkee kuitenkin vilkasliikenteinen tie, joka lisää vaaraa.

Petrus on suunnilleen parivuotias uros. Se tuntuu tulevan todella hyvin toimeen kaikkien laumansa jäsenten kanssa eikä ole dominoiva ruuastaankaan. Vaikka nälkä taatusti kaihertaa vatsassa, on Petrukselle tärkeintä tervehtiä ensin ihmiset ja saada silitykset ennenkuin se malttaa mennä syömään. Petrus on iloinen, suukotteleva ja hassutteleva koirapoika. Se tulee kotiuduttuaankin varmasti tarvitsemaan paljon liikuntaa ja ulkoilua. Ennen tätä Petrus tulee tietenkin totuttaa niin pantaan, hihnaan, kuin sisällä elämiseenkin. Petruksen tuleva koti ymmärtää, että poika on luultavasti syntynyt kadulla ja sillä on paljon opittavaa kotikoiran elämästä. Säkäkorkeudeltaan tämä pojankoltiainen on noin 50-55 senttiä ja painoa sillä on arviolta 15 kiloa. Se on kevyehkö rakenteeltaan pörröisen turkkinsa alla.

[gdl_gallery title=”petrus” width=”210″ height=”205″ ]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020