Piky

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”noin 1 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]​Piky löytyi kadulta aivan pienenä pentuna. Sen pelasti romanialainen nainen, joka helli ja huolehti pojannaskalista ja koira sai kasvaa lapsuutensa turvallisessa paikassa oppien kotikoiran taidot. Pikyn ollessa kymmenen kuukauden ikäinen sen omistajan elämä heitti kärrynpyörää niin, että hän teki koirapojan parhaaksi katsomansa päätöksen ja pyysi Magdaa etsimään Pikylle uutta kotia.

Samoihin aikoihin Pikylle sattui toinenkin sen elämän mullistava onnettomuus sen juostua autotielle ja jäätyä auton alle. Piky kuljetettiin Bukarestiin eläinklinikalle, jossa lääkärit saivat kaikeksi onneksi autettua sitä ja poika toipui koettelemuksestaan.

Hurmuripoika on luonteenlaadultaan iloinen. Se on sosiaalinen ja reipas eivätkä elämässä vastaan tulleet kolhut ja koettelemukset ole pystyneet nujertamaan vähääkään sen elämäniloa ja uteliaisuutta kaikkea ympärillä olevaa kohtaan. Piky on heti ensimmäisenä aamulla valmiina suukottamaan ihmisensä, lähtemään lenkille tai laittamaan painiksi koira, kissa -tai miksei vaikka lapsikavereidenkin kanssa.

Piky osaa kulkea hihnassa ja pysyy matkassa mukana myös ilman hihnaa eli leimautuessaan kotiinsa sitä uskaltaa pitää turvallisessa paikassa vapaanakin, kunhan varmistaa ettei sen loputon uteliaisuus aiheuta haavereita. Piky on myös tottunut matkustamaan autossa ja sen voisi ajatella sopeutuvan elämään kaupunkioloissakin, kunhan se pääsee purkamaan energiaansa riittävästi ulkona.

Nuoriherra täyttää pian vuoden eikä luultavasti kasva enää vaan jäänee nykyisiin noin 40 sentin mittoihinsa.

Sai oman kodin tammikuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020