Pippin

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1-vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Merrin ja Pippin ovat erinäköiset, mutta samanluonteiset vuoden vanhat koiraveljekset. Merrin on terrierimäinen ja karkeakarvainen, kun taas Pippin laikukas ja lyhytkarvainen. Veljeksiä yhdistävät puoliksi lupallaan olevat korvat. Korkeudeltaan kumpikin on noin 40 senttimetriä.

Merrin ja Pippin elivät ennen Magda’s Angels Placeen tuloa eräässä tarhan läheisyydessä olevassa talossa omistajansa luona. Haimme ensin Pippinin ja seuraavana päivänä Merrinin, joka oli yön aikana ilmestynyt pihan edustalle veljensä tavoin, lyhyeen ketjuun ilman ruokaa tai vettä. Omistaja oli silminnähden helpottunut päästessään eroon koirista ja luovutti ne kovin mielellään käsiimme.

Tarhalle tullessaan koirat olivat aliravittuja ja pelokkaita uusien ihmisten suhteen. Pojat pidettiin alkuun kahden kesken erillisessä, omassa tarhassaan, jossa saivat ruokailla ja levätä rauhassa.

Nyt niistä kuitenkin on kuoriutunut mitä herttaisimpia nuoria koiranalkuja, jotka tulevat toimeen niin kaikkien koirien kuin ihmistenkin kanssa. Vaikka koirat ovatkin jo tarhalla kuin kotonaan, niiden tulevien kotien täytyy kuitenkin ottaa huomioon se, että uusi kodinvaihdos varmasti alkuun jännittää Merriniä ja Pippiniä. Nämä veljekset viihtyisivät varmasti sekä erillään, yhdessä että toisten koirien kanssa asustellen.

Pippin sai oman kodin syyskuussa 2016.

Videolinkki Pippinistä

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020