Pongo

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”Varattu
” ika=”5-6 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Pieni Pongo löytyi vain reilun kuukauden ikäisenä Targovisten kaupungin eräältä pikku-aukiolta. Vulcanan koirasuojaa ylläpitävä romanialainen eläinsuojelija Adina Olaru sattui onneksi tulemaan paikalle kun alueen mustalaislapset ajoivat pentua takaa ja löivät sitä kepeillä. Eläinten kiusaaminen on valitettavan yleistä lasten ”huvittelua” Romaniassa johon aikuiset eivät puutu mitenkään :( Adina hätisti kiusaavat lapset pennun kimpusta ja otti pienen Pongon mukaansa ja toi Vulcanaan. Siellä Pongo on nyt onneksi saanut kasvaa ja leikkiä, kuten koiranpennun kuuluukin.

Pongo on todellinen jokapaikan ilopilleri, vauhtia ja menoa riittää aamusta iltaan. Suosikkikaverinsa Laica-koiran kanssa kisailevat leluja vetäen ja pihaa ympäri juosten. Pongo puhuu hyvin koiraa, väistää suojalla eläviä vanhempia uroksia kiltisti kuitenkaan liikaa nöyristelemättä.

Pongo rakastaa lasten seuraa, mutta koska on isokokoinen pentu nyt jo, kovin pienet lapset saattaisivat jäädä jalkoihin.

Pongolle suosittelemme koiraseuraa tai paljon aktiviteetteja tarjoavaa kotia ettei ala tylsistyessään keksimään omia kujeita ja kepposia. Kuoppien kaivaminen ja herkkujen sinne piilotteleminen muilta koirilta on Pongon suosikkihommaa muiden koirien kanssa painimisen ohella. Parasta Pongolle olisi jopa oma piha jossa saisi telmiä tai koirapuistoreissut.

Pongon säkä on n. 46 cm.

[do action=”varaaja” varaaja=”Susaan”/]

[youtube height=”300″ width=”400″]http://www.youtube.com/watch?v=Si_Cg5shYYU[/youtube]

[youtube height=”300″ width=”400″]http://www.youtube.com/watch?v=dq_q-28Co7Y[/youtube]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020