Portis

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”7 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Portis eli turvattua ja uskollista elämäänsä satamassa, paikassa, jossa se oli syntynyt ja elänyt koko elämänsä, uskollisena, ystävällisenä ja huomaamattomana. Portis nukkui laivoissa, nautti lounaansa yhdessä työmiesten kanssa ja istuskeli aurinkoisella laiturilla katsellen kaukaisuuteen. Se eli onnellista, tavallista elämää nauttien vapaudesta sekä luvasta olla oma itsensä.

Ikäväkseen tämä upea olento joutui näkemään tämän ajan, jolloin ihminen käänsi selkänsä kaikelle elävälle, hylkäsi ja petti parhaan ystävänsä. Ajan, jolloin uskollisuus ja lupaukset murenevat ahneuteen. Ajan, jolloin ystävyydestä tuli kauppatavara. Ajan, jolloin sanoista dog catchers tuli kirosana.

Kaiken kohtaamansa pettymyksen, kivun ja kärsimyksen jälkeen Portis kohtasi kuitenkin lopulta ihmisen, joka pelasti sen ystävyyden ja uskollisuuden, palauttaen samalla hiljalleen sen uskon ja toivon hyvästä elämästä ja sen tarkoituksesta. Portis pääsi MAP:iin toipumaan ja lepäämään sekä etsimään itselleen omaa ihmistä tai jopa kokonaista perhettä, joista se ei ole varmasti koskaan elämässään osannut eikä uskaltanut edes uneksiakaan.

Portis on rauhallinen, ystävällinen ja kaikin puolin ihastuttava ja kaikkien kanssa toimeentuleva, aikuisen miehen ikään päässyt poikakoira. Korkeutta Portiksella on n. 50 cm ja painoa n. 24 kg.

Portis sai oman kodin marraskuussa 2014.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020