Posh

Ikä/Synt: Synt. 2016
Sukupuoli: Narttu
Leikattu: Steriloitu
Sijainti: Montenegro
Poshin kummeja olivat Saara ja Jyrki Soininen. Kiitos teille kummiudestanne!

 

Poshin tekstiä on ollut vaikea kirjoittaa, ettei neitokaisesta tulisi väärää mielikuvaa. Posh on nimittäin pääosin arka ja varovainen, mutta minulle hän näytti itsestään aivan toisen puolen. Tämä siro kaunotar on kiltti, mutta ei ota kontaktia, luikkii vain muiden koirien peesissä. Mutta sitten kun löytyy ihminen, joka on Poshin mieleen, syystä tai toisesta, alkaa lennellä suukkoja, syliin kiivetään ja koko tyttö on aivan yhtä hymyä kuten kuvista näkyy.

 

Posh pelastettiin laumansa kanssa vilkkaan tien varresta, ihme ettei kukaan heistä ollut jäänyt jo auton alle. Posh on yhteistyötarhallamme hoidossa ja osa hänen laumastaan on saanutkin jo kodin. Posh todettiin valitettavasti leishman positiiviseksi ja tämän vuoksi hänet otettiin kummiprojektiin mukaan. Posh ei kuitenkaan onneksi oireile millään tavalla eli tauti on varhaisessa vaiheessa ja lääkitys aloitettu.

 

Mitä tulee luonteeseen, niin moni kuvailisi Poshia hiljaiseksi työtä vaativaksi arkajalaksi, joka tulee uskomattoman hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Mutta minä kuvailisin Poshin rakkautta pursuavaksi hymytytöksi, joka häiriköi muihin koiriin tutustumista syliin hyppelyillä, suukoilla ja tunkemalla väkisin toisen koiran ja minun väliin, aiheuttamatta kuitenkaan eripuraa. Tilanteen rauhoituttua Posh istui pitkään vierelläni leveä hymy kasvoilla ja tassu tiukasti reiteni päällä, aivan kuin ilmoittaen, että tämä ihminen on minun. Kaikesta tästä huolimatta tulee muistaa, että Posh on kuitenkin pohjimmiltaan karut ensimmäiset vuodet kadulla elänyt koira, jonka ihmiskontaktit ovat olleet vähissä.

 

Edit syksy 2023: Posh sai oman kodin Saksasta. mutta hänet jouduttiin pian lopettamaan sairauksien takia. Hyvää matkaa sinulle tyttönen! Olit rakas meille <3

 

<< Takaisin kummikoiriin 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020