Putin

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”6 kuukautinen” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Putinin puolivuotissyntymäpäivä lähenee kovaa vauhtia. Nuoren herran emä on kaukasianpaimenkoiranarttu ja isä saman perheen kaukkariuros tai satunnainen kulkija. Tästä ei ole tietoa eikä varmuutta. Niin tai näin, mutta tästä pikkumies kuitenkin on nimensä saanut -perin venäläisen :). Luonteen puolesta nuoriherra Putin voisi olla puhdasrotuinen kaukkari, koska tiukkuutta ja päättäväisyyttä löytyy vaikka vähän muillekin annettavaksi. Kuten kuvista näkyy, Putin on tottunut monenlaisiin asioihin. Sitä on sosiaalistaneet aikuisten ihmisten lisäksi kaksi lasta ja näistä mini-ihmisistä Putin pitääkin aivan erityisesti. Se tietää eron vastasyntyneen vauvan ja hiukkasen isomman välillä -toisen kanssa voi hieman alkaa riehumaankin, mutta pienen ja avuttoman lähellä pitää olla aivan rauhallinen. Lisäksi hoitosetinä ovat toimineet muutama aikuinen uros ja samaa rotua edustava hoitotäti. Aikuisille, isoille koirille Putin vielä myöntyy olevansa pikkuinen mies, mutta pienikokoiset koirat eivät sen mielestä ansaitse minkäänlaista kunnioitusta vaan näiden yli voi tarvittaessa kävellä.

Myös kissat kuuluvat Putinin laumaan, eivätkä siis edusta huvin, urheilun saati minkäänlaisen totisemman tarkoitusperän vuoksi ajettevana olemista. Päinvastoin, niiden viereen on kiva köllähtää nukkumaan :).

Millaista kotia Putin sitten etsii? Ehdoton vaatimus on omakotitalo- koti taajamien ulkopuolella. Ihanteellinen paikka olisi maaseudulla, keskellä metsää, jotta pikkumiehellä olisi tilaa juosta sittenkin kun se on jo hieman isompi mies. Perheen kaksijalkaiset edustajat voivat olla millaisia tahansa – nuoria, vanhoja, miehiä, naisia, lapsia… sillä Putin rakastaa kaikkia ihmisiä. Toisten koirien olisi hyvä olla narttuja, mutta harkintaan voidaan ottaa myös reilusti vanhemman uroksen kaveriksi pääseminen. Toinen ehdoton edellytys on rautainen kokemus koirista ja ennenkaikkea laumanvartijoista. Uuden kodin tulee omata hyvät tiedot laumiksista ja ymmärtää myös niiden syvin olemus.

Putin sai kodin lokakuussa 2010.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020