Rae

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”synt. 07/2013″ sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kaila eli kadulla, Romanian Giurgiussa, tullessaan tiineeksi. Se oli löytänyt hyväsydämisiä ihmisiä, joilta onnistui saamaan ruokaa henkensä pitimiksi. Alue jolla se eli oli kuitenkin hyvin vaarallinen, koska se sijaitsi vilkasliikenteisen kadun varrella. Kailalla ei kuitenkaan ollut muuta mahdollisuutta kuin synnyttää vauvansa tähän ainoksi kodikseen tuntemaansa paikkaan ja koittaa pitää pienokaisistaan mahdollisimman hyvää huolta.

Kun pennut kasvoivat ja alkoivat liikkumaan oli Kailan entistä vaikempaa pitää lapsensa poissa autojen alta ja ohi kukevien ihmisten potkujen tieltä poissa. Tällöin Kailaa ruokkineet ihmiset saivat yhteyden Magdaan ja tämä pieni perhe saatiin pelastettua tarhallemme.

Tullessaan Kaila ja vauvat olivat niin ulko -kuin sisäloistenkin vaivaamia ja ensimmäinen tehtävä oli saada kirput ja madot häädettyä. Vaikka tällä hetkellä pienokaiset ovat reippaita ja hyvinvoivia niiden turkissa on vieläkin nähtävissä jälkiä aiemmasta elämästä.

Kailan vauvat ovat varttuneet nyt noin kolmen kuukauden ikäisiksi. Niistä yksi on poika nimeltään Rae, kolme tyttöstä saivat nimikseen Hippu, Nuppu ja Pipana. Äitikoira Kaila on kooltaan vain noin viitisen kiloa ja säkäkorkeuttakin sillä on vain kolmisenkymmentä senttiä, joten myöskään jälkikasvusta ei ole odotettavissa kovin suurikokoisia.

Äiti Kaila >>

Rae on pesueen ujoin ja pienin. Se on töppöjalkainen pieni vilistäjä, joka kyllä haluaisi kovasti ihmisen syliin saamaan hellyyttä, mutta sitä ennen ihmisen tulee ensin valaa tähän pikkumieheen hitunen uskoa ja luottamusta. Sisaruksiinsa nähden Rae on myös rauhallinen, mutta kuitenkin pentumaisen leikkisä.

Rae sai oman kodin marraskuussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020