Raksu

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3-vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Romaniassa”/]Raksun omia kummeja ovat Outi Lohela ja Mervi Hurtig.

Raksu on pelastettu joulukuussa kunnalliselta tappotarhalta. Se pelkäsi silloin kuollakseen miehiä ja oli valmis puolustamaan itseään niiltä käyttäen hampaita tarvittaessa. Tämä on hyvin ymmärrettävää, koska tarhan työntekijät eivät käsittele koiria todellakaan silkkihansikkain :( Tämä asia on onneksi Raksulla jo mennyttä elämää. Tänä päivänä se rakastaa kaikkia ihmisiä – oli ne sitten miehiä tai naisia :)

Raksu on luonteeltaan vallaton nuorimies ja häkkikaverinsa Deanan kanssa ne intoutuvat juoksemaan häkissä edestakaisin leikkien. Myös ihmisten rapsutukset ovat erittäin tervetulleita ja valokuvien otto oli todella työlästä, kun Raksu ei oikein tiennyt kumman kanssa olisi ollut pusuttelemassa, kuvaajan vai toisen ihmisen :) Raksu tulee loistavasti toimeen toisten tyttökoirien kanssa, naapurihäkissä olevien uroksien kanssa aidan raosta on välillä pienet taistelut käynnissä. Olisi varmasti hyvä, jos tulevassa kodissa olisi vain tyttökoiria kavereina ihan varmuuden vuoksi. Raksu on kooltaan n. 45 cm.

1.11.2017

Yhteistyö MAP-tarhan kanssa päättyy. Kummikoirat-projekti siirtyy Raksun osalta MAP-tarhan omistajan Magda Radun hoitoon.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020