Ralf

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”7 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Hilla-äidin kertomus:
”Juuri ennen talvea onnistuimme saamaan kunnalliselta tarhalta kylmältä ja taudeilta ja kuolemalta turvaan useita äitikoiria pentuineen. Hilla ja sen kolme pentua kuuluivat näiden onnekkaiden joukkoon. En usko, että ne olivat ehtineet olla siellä kovin kauaa. Ne olivat suhteellisen hyväkuntoisen näköisiä, eivätkä pelänneet kauheasti.

Hillan ja pentujen hämmästynyt ja silti luottavainen ilme kertoo, että ne eivät lainkaan ymmärrä, mitä niille on tapahtunut. Joku on ehkä ennen välittänyt niistä ja hoitanut niitä. Toisten pelastettujen äitien maatessa kuljetushäkeissä peläten tulevaa, Hilla vain raapi häkin pohjaa kummeksuen, mihin on joutunut.”

Hillan lapsista Rin ja Renny erottuivat pentutalon pentulaumasta huomiota herättävällä hieman kihartuvalla turkillaan ja silmiinpistävällä tricolor-värityksellään.

Tämä poika, Ralf, on hieman tavallisemman näköinen, valkoista on sileässä turkissa vain hieman, korvat ovat puolilupat ja se näyttää ihan ”kotimaiselta” sakemannisekoitukselta. Ralf on silti hyvin kaunis ja oikeastaan siro ja erittäin sulavalinjainen. Se on leikkisä ja sosiaalinen, tulee kaikkien kanssa toimeen, niin ihmisten kuin toisten koirien. Sillä riittää energiaa ja alussa vastaanotto onkin riehakas, mutta Ralf osaa myös rauhoittua nauttimaan ihmisen sille suomasta hellyydestä.

Ralf kasvaa varmaan keskikokoiseksi koiraksi ja jää muodoltaan enemmän siro- kuin vankkarakenteiseksi. Korkeutta tulee n. 50 cm. Ralfilla ei ole erityistoiveita kodin laadulle, kunhan se on sille paras mahdollinen ja puuhaa riittää.

Ralf sai oman kodin syyskuun lopulla 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020