Ralfi

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”7-8 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Saksassa”/]Romanian maantiet ovat täynnä kodittomaksi syntyneitä koiranpentuja. Emosta vieroituttuaan tai emon menehdyttyä pennut ovat harhailemassa, monesti etsien laumaa ja turvallisempaa paikkaa jossa olisi ruuantähteitä tarjolla ja johon voisivat asettua elämään kodittoman koiran rankkaa elämää Romaniassa.

Eläinsuojelija Magda Radun tarhallle ajamassa ollut saksalainen Ralf näki 2 pentua liikenteen seassa juoksemassa paniikissa maantiellä ja näin näiden kahden pennun elämä kääntyi kurjuudesta ja nälästä kärsimisen sijaan turvaan ottamiseen Magdan MAP-tarhalle.

Ralfi on täydellinen nuori kaunotartyttö, painoa noin 10 kg, luonne erittäin varovainen ja herkkä. Kiinnostusta ihmisiin on, mutta oma-aloitteseen lähestymiseen Ralfi kaipaa herkistä koirista kokemusta omaavan ihmisen sitoutunutta kotia. Rohkea ja lempeä koirakaveri kodissa voisi auttaa todella paljon luottamuksen syntymisessä ihmisen hyväntahtoisuuteen. Häntä heiluu kyllä tutuille ihmisille varsinkin jos muut koirat osoittavat ihmisen olevan ystävällinen. Ralfi vetäytyy ensin kosketuksesta, mutta rauhallisella lähestymisellä Ralfiin saa kontaktin.

Ralfi sai oman kodin Saksasta helmi-maaliskuun vaihteessa 2016, hyvää loppuelämää tytteli!

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020