Ralfie

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”7-8 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Saksassa”/]Romanian maantiet ovat täynnä kodittomaksi syntyneitä koiranpentuja. Emosta vieroituttuaan tai emon menehdyttyä pennut ovat harhailemassa, monesti etsien laumaa ja turvallisempaa paikkaa jossa olisi ruuantähteitä tarjolla ja johon voisivat asettua elämään kodittoman koiran rankkaa elämää Romaniassa.

Eläinsuojelija Magda Radun tarhallle ajamassa ollut saksalainen Ralfie näki 2 pentua liikenteen seassa juoksemassa paniikissa maantiellä ja näin näiden kahden pennun elämä kääntyi kurjuudesta ja nälästä kärsimisen sijaan turvaan ottamiseen Magdan MAP-tarhalle.

Ralfie on upea nuori koirapoika. Käytös on pentuveijarimaisen kujeilevaa ja ihmisten huomio on parasta mitä Ralfie tietää! Varsinkin jos taskuissa on koiranameja, olet heti Ralfien paras ystävä! Nenätyöskentely innostaa Ralfieta ja tätä luontaista ominaisuutta on helppo hyödyntää koiran opettamisessa.
Ralfiesta kasvaa todennäköisimmin keskikokoista koiraa suurempi, tassut ovat erittäin jykevät ja liikkeet tukavarakenteisemmalle koiralle tyypillistä.

Ralfie sai oman kodin Saksasta helmi-maaliskuun vaihteessa 2016, hyvää loppuelämää poju!

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020