Ramiina

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Ramiina on noin 3 vuotias, hieman seefferin näköinen tyttö. Ramiina joutui Rakveren tarhalle kesäkuussa, koska se sai pennut. Omistaja halusi pitää yhden pennuista ja hylkäsi täten Ramiinan. Ramiina kävelee todella nätisti remmissä, ottaa kontaktia eikä vedä ollenkaan. Luonteeltaan tyttö on arka, joten uudella kodilla tulisi olla kokemusta koirista. Lenkillä tyttö on hieman säikky, mutta ei mitenkään vauhko tai hankala. Ramiina vain tarvitsee ymmärtäväisen omistajan, joka osaa tukea tyttöä ja antaa tälle rohkeutta. Sylissä olemista tyttö jänskättää, mutta on ehdottoman kiltti ja nauttiikin läheisyydestä. Touhukkaita koiria Ramiina arastelee, mutta ei ole agressiivinen. Kun toinen kääntää selkänsä, niin tyttö uskaltautuu jo salaa haistelemaankin ;)

Ramiinan uuden kodin tulisi olla rauhallinen ja, kuten sanottu, omata edes hieman kokemusta koirista. Toinen, rohkea koirakaveri voisi myös olla tytölle hyväksi. Ramiina on noin 50cm korkea, todella hellyyttävä tyttö!

Ramiina sai kodin elokuussa 2007.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020