Ranja

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Romaniassa”/]Ranja pelastettiin kunnalliselta koiratarhalta kevättalvella, silloin kun koiria saatiin sieltä enemmän pois, jälleen kerran sanotun tappouhan alta. Ranja on nuori ja kaunis tyttö, jolla taustalla olevissa roduissa on melko varmasti ainakin bordercollieta. Siksi toivomme Ranjalle paljon ulkoilua ja liikuntaa harrastavaa kotia. Tytölle ei varmasti ole haittaa, jos sille järjestää mielenkiintoisia aktiiviharrastuksia.

Toistaiseksi tämä kaunotar on opetellut elämään tarhassa toisten kanssa, turvassa, vailla pelkoa tulevasta. Se olikin aluksi hieman hämillään kaikesta uudesta, mutta ottaa jo innokkaasti osaa leikkeihin ja nauttii myös ihmisen huomiosta.

Ranjalla on korkeutta n. 50 cm ja painoa parikymmentä kiloa.

Kuulumisia tarhalta 7/2014

Kultainen Ranja jaksaa odottaa omaa ihmistään. Jokaisella kerralla ohittaessani Ranjan tarhaa se nousee seisomaan aitaa vasten, muiden koirien haukkuessa, Ranja vain katsoo anovasti perään, että ihminen huomaisi. Tulisi pitämään seuraa ja pääsisi rapsuteltavaksi, edes pieneksi hetkeksi.

Ranja on tasapainoinen koira, joka ei tarhaoloissa ole lannistunut, vaikka selvästi kaipaa ihmistä vierelleen. Ranja on hiljainen ja kovin pienistä asioista kiitollinen koira, joka todella ansaitsisi päästä nauttimaan kotikoiran elämästä. Ranjassa on liikuttavalla tavalla jotain todella ainutlaatuista. Yhdistelmä mitä kultaisinta koiraa, jolla tuntuu olevan loputon usko ihmisen hyvyyteen, kunnallisen tarhan koettelemuksista huolimatta. Ranja on aarre.

Ranja sai oman kodin syyskuun lopulla 2014.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020