Rastafar

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 vuotta” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Saksassa”/]Tämä komea poika on asunut tarhalla syksystä 2013 asti. Se löytyi kadulta laihana ja koko upea turkki takuissa. Turkin puunauksen jälkeen alta paljastui iloinen kaveri, joka olisi mielellään ihan kaikessa touhussa mukana, niin toisten koirien kuin ihmistenkin kanssa. Rastafarilla on energiaa, se odottaa jokaisesta äänestä ja liikkeestä, että koska sen vuoro on päästä ulos leikkimään. Sen häkkikavereina on ollut useampia sitä pienempiä koiria, joiden kanssa se on tullut hyvin toimeen, isommille käy joskus aidan raosta rähisemässä. Tämäkin kyllä saattaa olla vain patoutunutta energiaa. Rastafarin ulkoiluaitausta jouduttiin vaihtamaan, koska poika keksi puuhastella liikaa aitaukseen istutettujen puiden kanssa ja nykyisessä aitauksessa saavat kyllä ruohopuskat ja lelutkin kyytiä.

Tämä poika sopii loistavasti ulkoilevalle ihmiselle ja oma aidattu piha-alue olisi aivan huippua. Rastafarilla on nimittäin paksu turkki, joten poika viihtyy varmasti ulkoilemassa usein. Turkki on myös sellainen, että tulevan omistajan täytyy olla turkin hoidosta kiinnostunut.

Kokoa komeudella on 55cm ja painoa taitaa olla jo 30kg, on poika nimittäin syksyajoista pulskistunut huomattavasti.

Kuulumisia tarhalta 07/2015:
Rastafar on odottanut tarhalla kotiaan jo kauan. Pojassa ei ole mitään vikaa, päinvastoin se on ihmisrakas ja iloinen touhottaja. Vaikka herralla on ikää n. 7 vuotta, se innostuu pennun tavoin leikkiin niin toisten koirien kuin ihmistenkin kanssa. Mietin montako Rastafarin kanssa samaa tarhaa asuttanutta koiraa onkaan matkannut omaan kotiinsa, Rastafarin jäädessä aina vain odottamaan vuoroaan. Rastafar on yhä täynnä elämäniloa, vaikka Romanian kuumimmat helteet käyvät tämänkin, muuten niin energisen koiran voimille. Se kaivautuu hiekkakuoppaan vilvoittelemaan ja saan saman tutun koiranhymyn hännänheilutuksineen vastaukseksi jokaisesta sille antamastani huomionosoituksesta. Toivomme kovin, että tämä hyväsydäminen pörröpoika pääsisi vihdoin nauttimaan kotikoiran elämästä rakastettuna perheenjäsenenä.

Sai oman kodin Saksasta marraskuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020