Rebecca

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3-4 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Haluaisin esitellä teille Rebeccan, urhean pienen äitikoiran, joka maailman tuulista on viimein päässyt turvaan yhteistyötarhallemme MAP:iin tyttärensä Sarahin kanssa.

Vain Rebecca itse tietää, minne kaikkialle se on tassun jälkiään painanut, mutta eräänä päivänä se Sarahin kanssa ilmestyi etelä-romanialaiselle vankilalle. Siellä niitä ruokkivat vankilan työntekijät, mutta lopulta tyttösten tie kulki rankkureiden kyydillä Giurgiun kunnalliselle tarhalle. Urheat tytöt olivat jääneet erään vankilan työntekijän mieleen ja tämä saikin haettua Rebeccan ja Sarahin pois tarhalta ja tuotua turvaan MAP:iin.

On tullut siis aika kääntää uusi lehti tyttösten elämässä ja etsiä niille ikiomat, loppuelämän kodit ja ihmiset, joiden sydämiin ne saavat tassun jälkensä painaa.

Rebeccan arvioidaan olevan 3-4 vuotias. Se on matalajalkainen ja säkäkorkeudeltaan noin 35cm. Luonteeltaan rohkea ja iloinen tyttö ei arkaile ihmisiä, vaan hyppii vasten ja kiipeilee syliin. Sylissä olosta se nauttii niin, ettei tahtoisi pois ollenkaan. Ihmiset ovat siis Rebeccan matkalla tehneet jotakin oikein, sillä luottamus ja uteliaisuus ovat säilyneet. Toisten koirien kanssa Rebecca tulee tarhalla toimeen hyvin ja osaa myös alistua tilanteen niin vaatiessa.

Kaiken kaikkiaan Rebecalla on kaikki eväät pakattuna matkalle kohti sen uutta elämää. Enää puuttuu matkalaukusta osoitelappu, jos se sattuu olemaan sinun luonasi, olethan yhteydessä, niin saadaan Rebecca viimein perille.

Rebecca sai oman kodin maaliskuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020