Red Moon

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”6-kuukautinen” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Eräänä iltana myöhään Magda oli ajelemassa tarhalta kotiin kun keskellä tietä kuun loisteessa istui pieni pentu ulvoen sydäntä särkevästi. Magda pysäytti autonsa, avasi oven ja tämä pieni juoksi hänen luokseen kuin sanoen ”vihdoinkin, missä oikein viivyit”.

Red Moon on n. 6 kk:n ikäinen tyttöpentu ja kooltaan hyvin pienikokoinen eli painaa n. 3 kg. Red Moon osaa olla hyvin hellyyttävä ja suloinen pieni koiralapsi joka viihtyy myös sylissä pusuteltava ja halittavana mutta sen luonteeseen mahtuu myös erittäin paljon energisyyttä ja paljon omaa tahtoa, tästä syystä sille onkin haussa koti joka ymmärtää sen että tämä pieni koiralapsi pienestä koostaan huolimatta tulee tarvitsemaan kodissaan selkeät rajat siihen mitkä asiat ovat sallittuja ja mitkä eivät. Myös panostaminen koiran aktivoimiseen on erittäin tärkeää, jotta tuo loputon energia kohdistuu vain sallittuihin asioihin.

Red Moon tulee toimeen toisten koirien sekä kissojen kanssa mutta välillä meno todellakin yltyy niin kovaksi että se jahtaa toisia eläimiä yrittäen saada niitä leikkimään kanssaan eli kovin arkojen tai vanhojen eläinten kotiin Red Moon on liian vilkas. Red Moon on myös erittäin kova haukkumaan joten kerrostaloelämään siitä ei ole.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020