Red

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Red etsii uutta, sitoutunutta ja kokenutta kotia, joka pystyy auttamaan ja tukemaan sitä sen tiellä luottavaiseksi kotikoiraksi. Tarkempia tietoja saa varaajalta ja seuraavassa kuulumisia hoitokodista, jossa Red tällä hetkellä asustaa.

Terveisiä kotihoidosta elokuu 2015:

”Red, tuttavallisemmin Redi sopeutui hyvin meidän laumaamme, joka koostuu vanhemmasta nartusta, kahdesta kissasta ja taaperosta. Kuitenkin Redi on sen verran epävarma vielä, että olisi parempi, jos omassa kodissa ei olisi pieniä lapsia, koska vaikka Redi mielellään leikkii ja suukottelee lapsia, niin se saattaa pelästyä pienen ihmisen äkkinäisiä liikkeitä eikä ymmärrä halauksia hellyyden osoituksina. Redin kova menneisyys esiintyy pahoina unina, joten se pitää tarvittaessa herättää varovasti äänellä, ei kosketuksella. Redi kaipaa rinnalleen johdonmukaista ja kokenutta ihmistä, koska Redi on epävarma ja aavistuksen verran omistushaluinen omasta ihmisestään. Omistushalu esiintyy liimautumisena omistajaan. Osaa peruskäskyt loistavasti ja kunhan purkaa höyryt niin luoksetulokin on hallinnassa. On täysin sisäsiisti ja yksin jäädessään käpertyy sohvalle nukkumaan rauhassa, varsinkin jos sohvalle ei oikeasti saisi mennä. Omaa niin hyvän hihnakäyttäytymisen, että hoitoperheen taapero voi sitä kävelyttää eivätkä ohimenevät ihmiset tai koirat kiinnosta sitä lainkaan. Redi nauttii arjen pienistä asioista, osallistuu häntä heiluen kodin tapahtumiin ja osaa hyvin rauhoittua nauttimaan oman ihmisen seurasta. Redi on keskikokoinen poju, jolla kaunin kiiltävä laineikas turkki.”

Red tuntuu menevän hieman hämilleen, jos porukassa on useampia koiria, joten parasta olisi varmaankin se yksi, rauhallinen koirakaveri, joka voisi esimerkillään auttaa Rediä luottamaan.

Red sai uuden, oman kodin elokuun lopulla 2015.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 05/2014

Romanialainen naurava pörrönallekoira Red!

Red on aivan mahtava koirapersoona! Koko koiran olemus nauraa ja Red valloittaa positiivisuudellaan kun tulee tervehtimään kaikkia ihan vieraitakin ihmisiä. Red luulee todennäköisesti olevansa sylikoira koska parasta olisi kiehnätä ihmisten lähellä ja hakea rapsutuksia. Videoissa näkyy kun Red haluaisi vaan kiivetä antamaan suukkoja ja valtaisaa nallemaisen rakastavaa hellyyttä ihmisille. Red uskoo hyvin, kun sille kertoo, että hyppiminen vasten ei ole toivottavaa käytöstä. Veijarimaiseen tapaan yrittää kuitenkin seuraavan kerran hiukan samaa temppua kertoen: ”Mutta kun minä haluaisin niin kovasti rakkautta ja huomiota!”

Redin traumaattinen tausta ei näy ollenkaan koiran käytöksessä eikä luonteessa. Red on kuitenkin koira, joka on kokenut ensin romanialaisen katukoiran kovan elämän ja sen jälkeen viime syksyn koiravainojen alettua joutunut koirarankkureiden kiinni ottamaksi ja kokenut julkisen koirasuojan kauhut ollen siellä kuulemma todella peloissaan julman kohtelun uhrina.

Red saatiin onneksi pelastettua julkiselta julman kohtelun koiratarhalta ja pääsi Vulcanan koirasuojaan turvaan ja toipumaan fyysisesti sekä henkisesti kokemuksistaan. Tarhalla Red tulee hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa, myös urosten.

Turkki on kauniin punertava ja paksun pörhöinen. Red on kastroitu ja ikäarvio on 3-4 vuotta.

Red sai oman kodin heinäkuussa 2014.

[divider scroll_text=””]

[youtube height=”300″ width=”420″]http://www.youtube.com/watch?v=Ha9eCrlNRa0[/youtube]

[youtube height=”300″ width=”420″]http://www.youtube.com/watch?v=l-8wdIaJB-o[/youtube]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020