Regina

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Reginan kuulumisia 24.3.2017

Tässä on maailman paras koira 💙 Regina tuli meille reilu viisi vuotta sitten ja on lukuisista vaivoistaan huolimatta ollut aivan upea, lapsirakas koira. Tällä viikolla Reginalta poistettiin 25 hammasta ja nyt ei meinaa kieli pysyä suussa. Muuten ei tunnu menoa haittaavan. Nyt jatketaan pehmeällä ruoalla, muuten entiseen malliin 💙 ihanaa päivää kaikille!

[divider scroll_text=””]

Regina tuli meille 17.9.2011, ja vaikka emme tiedä Reginan tarkkaa ikää, juhlimme synttäreitä tuona päivänä, luulemme Reginan ”täyttävän” nyt 8 vuotta. Se tuli tosi arkana, pelkäsi muovipusseista lähtien kaikkea lenkillä, mutta rohkaistui nopeasti ja itseluottamus on kasvanut tasaisesti. Meillä oli ennen Reginaa toinenkin koira(ja on vieläkin), Elmeri, isoegoinen chihuahua, mainio kaveri, jolle Regina on pomo ☺ tulevat hyvin keskenään juttuun ja leikkivät keskenään niin pitkään kuin Regina jaksaa, sitten Regina laittaa yhtäkkiä leikille stopin.

Regina ei ollutkaan leikattu niinkuin luultiin ja Elmeri ja Regina sai pennut alkuvuodesta 2012 ja pentujen syntymä ja hoitaminen toi Reginan olemukseen uutta uljautta. Pennuilla on kaikilla hyvät kodit, saamme silloin tällöin kuulumisia. Pian tämän jälkeen meille syntyi ensimmäinen lapsi, 2013 toinen. Regina rakastaa lapsia ja lapset sitä. Regina antaa paijata ja tulee paijattavaksi, mutta on silti hyvin omaehtoinen ja näyttää, kun haluaa olla rauhassa. Regina rakastaa rapsutuksia ja vieressäoloa.

Reginalla on ollut jalkojen kanssa paljon ongelmia, eläinlääkärillä selvisi tassujen luiden murskaantuneen joskus ja luutuneen väärin, tästä syystä tassujen käsittely on hankalaa ja on jonkin verran haamukipuja. Lisäksi Reginalla on nivelrikkoa ja löysät nivelet. Reginalle mietittiin uusia tekoniveliä, mutta ell oli sitä mieltä, että kun jaloissa on niin paljon probleemia, se ei ehkä helpottaisi tilannetta. Regina sai 4kk nivelapuainetta, joka auttoi tosi paljon ja nyt ongelman huomaa satunnaisesti, ei olla enää tehty niin pitkiä lenkkejä, ell ohjeen mukaan n. 20min/kerta. Regina jaksaa hienosti ja olisi kaiket päivät ulkona, onneksi on oma piha, jossa ulkoilua voi lenkin jälkeen jatkaa. Ja maalla Regina viihtyy, meillä on maalla hyvin lääniä juosta ja seikkailla ja siellä Regina saa kulkea vapaasti. Meillä on kaksi mökkiä siellä ja Regina kulkee niiden väliä ja huolehtii kaikkien olevan paikalla. Ei voisi olla koira rakkaampi!

Lenkillä Regina on aika hätähousu, jos ei ole tutut kuviot ja ulkoiluttajat. Kulkee kuitenkin meidän koti-ihmisten ja rattaiden kanssa hienosti, herkkä on haukkumaan, mutta on pikkuhiljaa alkanut saada asuinalueellamme koirakavereita, kun saa rauhassa tutustua. Reginalla tulee pelkotilat lihasmuistista ja kun Regina alkaa paniikissa haukkua, auttaa, kun hetken hieroo rauhallisesti, sitten Regina pääsee hommasta yli ja ehkä uskaltaa tutustua toiseen.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020