Remi

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]

Remin kuulumisia 02.05.2005:

Remi on ollut Suomessa heinäkuusta 2004 ja hyvin on mennyt. Remi tykkää olla menossa mukana ja joka päivä pitää päästä koirapuistoon moikkaan kavereita. Kaikkien urosten kanssa se ei kylläkään tule toimeen ja saattaa välillä rähistä…Myös tietyn tyyppiset miehet saa välillä niskakarvat pystyyn. Yleisesti kyllä on tosi ihmisrakas, kunhan vaan saa tutustua eka. Lapsetkin aluksi epäilytti, mutta nyt antaa jo pusuja ;)

Remillä oli alussa eroahdistusta, jolloin se yksin jäädessä ulvo mun perään. Nyt se on jo mennyt ohi, meni vaan aika kauan ennenkö se ymmärsi, että tuun kyllä takasin enkä jätä sitä.

Remi kastroitiin viime syyskuussa. Ajattelin sen auttavan toisille uroksille rähjäämiseen, mutta eipä se juurikaan oo..On se yleisesti ehkä vähän rauhottunut. Ku sehän meni pää kolmantena jalkana joka paikkaan..Kiire kun oli ;)

Onneks Remi on ollut tosi terve, ei isompia ongelmia oo ollu. Pari kertaa Remille tuli sellasta ”hengenahdistusta” ja vein sen sit lääkäriin, mutta ei ne mitään vakavaa epäilly…Nenäpunkkia vain. Se hoitu yhdellä pillerillä, eikä sen jälkeen oo uusinu.

Oikein hauskaa kesän odotusta teille kaikille! ;)

Terveisin, Laura ja Remi

Tarhakertomus 06/2004

Remi on n. 6 kk ikäinen energinen uros. Kovin ihmisrakas ja leikkisä sakemannisekoitus. Kasvaa isona keskikokoiseksi. Tulee uroksienkin kanssa hyvin toimeen.

Remi sai oman kodin heinäkuussa 2004.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020