Remu

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4,5 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Remulle joudutaan etsimään uutta kotia, koska muuton jälkeen asuminen vilkkaassa ympäristössä ja kerrostalossa on pahentanut Remun arkuutta ja epävarmuutta. Tämä purkautuu remmirähjäyksenä ja kyttäämisenä ulkoiltaessa. Omistajan muuttuneen terveydentilanteen ja siihen liittyvien hoitojen vuoksi ulkoilu on myös jäämässä liian vähiin liikkumisesta pitävälle, aktiiviselle koiralle.

Remu saapui Suomeen kolme vuotta sitten. Nykyiseen perheeseen kuuluu myös vanhempi rauhallinen narttukoira. Tullessaan Remu oli melkoinen arkajalka, mutta reipastui vähitellen ”isosiskon” tukemana ja koulutuksen kautta. Remu antaa hyvin hoitaa itseään ja lempipuuhaa on turkin harjaus. Erittäin mieleisiä ovat myös erilaiset aktivointilelut/pelit, raakaluiden järsiminen, temppujen opettelu ja metsässä rymyäminen. Remusta voisikin saada kaverin tokoiluun ja ehkäpä agilityynkin kunhan itseluottamus ja rohkeus vaan vielä vahvistuisi.

Paras koti Remulle olisi omakotitalossa tai rivitalossa rauhallisella alueella. Uudessa kodissa voisi olla toinen koira, josta Remulle olisi tukea, turvaa ja leikkiseuraa. Isoja koiria Remu kylläkin pelkää. Kissojen kanssa Remu ei tule toimeen. Suhtautuminen lapsiin on kaksijakoinen, mutta varminta olisi, ettei uudessa kodissa olisi pieniä lapsia ja sitä vanhempienkin lasten täytyisi osata antaa koiralle tilaa ja rauhaa sen sitä tarvitessa.

Omistaja kuvaa Remua sanoin – herkkäsieluinen rakkauspakkaus hauraalla kuorella <3 Remun säkä on n. 43 cm ja paino n. 18kg.

Remu sai oman kodin lokakuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020