Renny

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Renny pelastettiin joulukuussa 2013 kunnalliselta tarhalta äitinsä ja sisarustensa kanssa. Äiti oli vielä onneksi valoisa ja luottavainen ihmisten suhteen ja myöskään pennut eivät ilmeisesti olleet ehtineet kokea paljon pahuutta.

Perheestä äiti Hilla ja sisko Rin ovat Suomessa omissa kodeissaan. Renny-poika odottelee vielä Mapissa omaa tilaisuuttaan uuteen ihanaan elämään. Poika jakaa häkkinsä usean muun eri ikäisen koiran kanssa ja tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa, niinkuin tuli myös pentutalossa, jossa oli talvella todella paljon pentuja.

Renny on rauhallinen, ehkä hieman pidättyväinen pojankoltiainen. Kaunis, komea kaveri sekä väriltään, turkiltaan että rakenteeltaan.
Renny on vielä kasvuiässä, mutta voisin arvella sille tulevan kokoa siinä 50-55cm ja 20-25kg. Äiti Hilla on aika kevytrakenteinen, mutta isäkoirastahan meillä ei ole tietoa.

Renny sai oman kodin toukokuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020