Revessa

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Synt. 05/2012″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kuulumisia kodista 22.12.2013:

Revessa tuli syksyllä 2012 ja on iso tyttö. Enrik tuli meille juhannusaattona 2013 ja on ollut reipas poika. Painoa on noin 25 kg ja korkeutta n. reilut 55 cm.

Molemmat ovat kotiutuneet hyvin, mutta Revessa ei vieraita ihmisiä ole hyväksynyt kuin kourallisen. Oma perhe ja Enrik ovat hänelle kaikki kaikessa. Enrikin naama pestään ja mami saa paljon pusuja. Molemmat nukkuvat sängyssä kainalossa ja rakastavat metsälenkkejä. Enrik on kaksikon pomo ja valtavan nokkela. Ovet avataan ja aitojen yli hypätään. Ihania persoonia kumpikin.

[divider scroll_text=””]

Kuulumisia kodista:

Revessa on kotiutunut hyvin ja hakeutuu perheen ihmisten seuraan (nukkuu mm. sängyssä vieressä). Erityisesti perheemme äiti on Revessan rakas mami. Vanhan labbis koiramme Elsa on hänen idolinsa vaikka Elsa ei juurikaan jaksa hänen kanssa leikkiä. Vieraita ihmisiä Revessa karttaa ja haukkuu heille. Totuttaminen vieraisiin on meneillään – koiravieraat ovat enemmän tervetulleita. Revessa painaa nyt n. 15 kg ja on siis arviolta 8-9 kk:tta. Ohessa muutama kuva jotka otettu marraskuussa 2012.

Terveisin,

Leena, Arto, Elsa ja Revessa

[divider scroll_text=””]

Revessa pelastettiin kuumana päivänä sen ylittäessä tietä meidän auton edestä. Pieni tyttö oli lopen uupunut ja olisi varmasti jäänyt auton alle ellemme olisi sattuneet paikalle. Revessa vietti kaksi ensimmäistä yötään kylpyhuoneessa nukkuen, syöden ja juoden. Kylpyhuoneen ovi pidettiin auki ja kissat kävivät välillä katsomassa pienokaista. Alussa Revessa ei liikahtanutkaan, mutta parin päivän kuluttua se kävi kurkkimassa ovella muuta maailmaa.

Kolmantena päivänä Revessa vietiin tarhalle muiden pentujen joukkoon. Aluksi Revessaa ei näkynyt ulkona, vaan pidättäytyi sisällä oloon tutustuen hiljalleen muihin pentuihin. Ajan kuluessa tyttönen alkoi piristyä ja uudesta tulokkaasta, Sunista, tuli Revessan paras ystävä. Ihmisen kanssa Revessa on hyvin varautunut, eikä tule luokse uteliaisuuttaan. Suosittelemme Revessan toisen koiran kaveriksi kokeneeseen perheeseen, jossa ei ole alle kouluikäisiä lapsia.

Revessa painaa n. 8 kiloa.

Revessa sai oman kodin lokakuussa 2012.

[gdl_gallery title=”revessa” width=”210″ height=”205″ ]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020