Rianna

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Rianna yhdessä pienten tyttöpentujensa kanssa löytyi tammikuun alussa maan alla sijaitsevasta betonipunkkerista. Musta pikkuperhe pelastui MAP-yhteistyötarhallemme​, jossa niille on tehty kaikki kotiinlähtöä ja matkustusta edellyttävät toimenpiteet, enää vain omat loppuelämän kodit puuttuvat.

Koko joukko, äitikoiraa myöten on hyvin iloista ja leikkisää sakkia. Tyttöjä, Nisua ja Nessua on leikin tuoksinnassa hyvin vaikea edes erottaa toisistaan, niin samannäköisiä -ja oloisia pikku vipeltäjiä ne ovat. Kun sisarukset saa nappastua sylittelyhetkeen huomaa, että Nessu on saanut hitusen enemmän valkoista koristamaan muuten mustaa samettiturkkiaan, kuin Nisu.

Emokoira Rianna on reipas, sosiaalinen, ihmisen läheisyyttä rakastava pikkuneito ja se on opettanut jälkikasvunsakkin luottamaan ihmisiin. Se on nuori äiti, joka jaksaa puuhata koko päivän nyt pian neljän kuukauden ikään tulevien tyttöstensä kanssa ja leikkien jälkeen Riannan mielestä parasta on päästä ihmisen syliin saamaan hellyyttä.

Rianna painaa vain viitisen kiloa ja myös Nisusta ja Nessusta oletetaan jäävän aikuisena pienikokoisia.

Videolinkki täällä:

Sai oman kodin maaliskuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020