Riki

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”8-vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Riki on 8-vuotias suomalainen kodinvaihtaja.

Omistaja kertoo pojasta ja tilanteestaan näin:

En ole luopumassa koirastani sen takia, että hän on vanha tai en jaksaisi enää hoitaa häntä… koirani olen käyttänyt eläinlääkärissä viimeksi vuosi sitten ja on ihan perusterve. Rikillä on mätäpaise toisen silmän alapuolella mutta lääkärin mukaan sille ei tarvitse tehdä mitään, jos se ei ole kipeä (paise pienenee aina kylmien ilmojen saatossa.) Rikillä on ollut tulehdus ristiselässä, mutta sekin hoidettiin eläinlääkäristä saatujen lääkkeiden kanssa. On myös lohjennut hammas, mutta ei ole tulehtunut tai kipeä.

Rikistä joudun luopumaan, koska ei tule toimeen juuri syntyneen lapsemme kanssa. Haluaisin ehdottomasti vielä pitää koirani mutta on vaarallinen vauvallemme joka syntyi kesällä. Riki asustelee äitini luona väliaikaisesti, että saataisiin Riki uuteen kotiin.

Sitten vähän Rikistä; Riki on hassu koira, sillä on semmonen höpsö luonne. Hän on hirveän leikkisä ja välillä vetää hihnassa. Riki tulee ainakin äitini sekarotuisen nartun kanssa toimeen (Riki on leikattu uros), mutta hihnassa räyhää aina isommille, tummille koirille. Riki osaa perus käskyt: Istu, tassu, toinen tassu, maahan. Aina kun ollaan annettu ruoka niin käskemmä häntä odottaa ja sitten saa luvan syödä. Ei tule sängylle, jos kieltää ja tottelee sisällä tosi hyvin. Ulkona ei voi pitää vapaana kun muuten saattaa karata. Rikissä on ainakin karjalankarhukoiraa, toisesta rodusta en ole varma.

Emme ole tavoittaneet Rikin omistajaa, joten voimme olettaa, ettei Riki enää etsi kotia.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020