Rino (ent. Rimo)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

10.10.2016 surulliset uutiset perheeltä

Olimme kolmas perhe Rinolle. Rino tuli elämäämme syyskuun lopussa 2007. Paljon oli iloa ”huiskahännästä” näinä vuosina. Koira, joka osasi ”tanssia” aina kun halusi jotain hyvää :)

7.10 2016 jouduimme tekemään raskaan päätöksen. 10.10.2016 Rino siirtyi koiraenkelten joukkoon.

Lämmin osanottomme Rinon perheelle.

[divider scroll_text=””]

6.01.2006 Rinon ensimmäinen koti kertoo

Rino (ent.Rimo) on noin yksivuotias leikattu uros, joka tuli meille Virosta huhtikuun lopussa 2005. Rinossa on luultavasti ainakin saksanpaimenkoiraa . Säkäkorkeudeltaan Rino on noin 60 cm. Rino on erittäin energinen ja vilkas nuori herra.Se on luonteeltaan todella kiltti (ei esim. tuhonnut mitään ollessaan pentu). Rino on hieman arka ja epäluuloinen, varsinkin uusia ihmisiä kohtaan, mutta on reipastunut todella paljon muutaman kuukauden aikana. Koirista se on aina pitänyt ja onkin todella innokas leikkijä. Rino saattaa stressata oudoissa tilanteissa ja paikoissa joissa on hirveästi hälinää. Olemme käyneet Rinon kanssa koirakoulussa, esim.vetämättä hihnassa kurssilla ja TOKOssa.Rino osaa perusasiat, istu, maahan, paikka, sivulle jne., mutta se ei välttämättä kuuntele käskyjä ulkona irti ollessaan tai muiden koirien seurassa. Remmissä kulkeminen sujuu hyvin ellei edessä mene koira tai joku muu mielenkiintoinen haju osu kohdalle, mutta kun vastaan tulee koira niin se saattaa ärähtää ja muutenkin olemme huomanneet sillä olevan uhmaikä. Toisille koirille se ei vapaana ollessaan rähjää tai haasta riitaa. Rino on vain pari kertaa hermostunut koirapuistossa pieniin koiriin, jotka haukkuvat koko ajan, mutta silloinkin sen saa käskemällä pois niiden luota. Lapsia Rino hieman pelkää, varsinkin jos lapset juoksevat tai metelöivät. Tutuista lapsista, jotka se on nähnyt monta kertaa, se kyllä pitää ja antaa heidän rapsuttaa itseään. Autossa matkustaminen sujuu ihan hyvin lukuun ottamatta runsasta kuolausta, joka sekin on vähentynyt viime aikoina. Rino ei erityisemmin pidä autoilusta. Pyörät sen sijaan on Rinon juttu, se rakastaa pyöriä ja haluaa aina lähteä mukaan kun ollaan pyörällä menossa. Rino rakastaa palloja. Niiden kanssa se jaksaa touhuta vaikka kuinka kauan ja myös lelut joiden sisälle voi laittaa nameja ovat Rinon mieleen. Rino on aivan mahtava koira ja kunhan pentumaisuus lähtee ja hiukan Rinoa kouluttaa niin siitä tulee aivan loistava kaveri.

Joudumme luopumaan Rinosta, koska se ei tule toimeen toisen uroksemme kanssa. Rino hyökkäilee vanhemman uroksemme kimppuun ja on todella mustasukkainen. Ongelmakoirakouluttaja, jolta kysyimme neuvoa sanoi, että Rino ei siedä muita koiria samassa kodissa ja sen takia olisi hyvä jos tulevassa kodissa ei olisi koiria tai ainakaan uroksia. Rino ei ole nähnyt muita eläimiä, esim.kissoja, joten emme tiedä tuleeko se niiden kanssa toimeen.

Rino on aika vaativa koira ja toivoisimmekin, että tulevassa kodissa Rinon kanssa harrastettaisiin kaikenlaista ja paljon ja muutenkin liikuttaisiin runsaasti.

Rino sai kodin talvella 2006.

Rino sai uuden kodin syyskuussa 2007.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020