Robin

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Juoksuaitauksesta kuuluu vilske ja vilinä, siellä viilettää mustaa ja harmaata ja laikukasta koiraenergiaa. Yksi näistä ilopillereistä on Robin, menninkäisnaamainen koirapoika, joka ujoudestaan huolimatta haluaa osallistua aivan kaikkeen, mitä tapahtuu. Etenkin veljensä Roninin takana Robin uskaltautuu minne vain. Vieraiden ihmisten läsnäolo jännittää kaikkein eniten, toisten koirien kanssa Robin uskaltaa olla melkoisen rento. Ehkä poikaparalle on pienenä sattunut jotain tosi kurjaa ihmisen taholta – sillä ei nimittäin ole häntää. Sen on voinut joku katkaista tai se on tarttunut johonkin ja ollut sen jälkeen pitkään kipeä. Tämä on arvailua, mutta se mitä tiedetään, on että jos ja kun Robin löytää sopivan kodin, sellaisen, jossa rauhalliset osaavat ihmiset pitävät siitä huolta ja opastavat sitä maltilla ja varmuudella kotielämään, niin Robinista kehittyy varmasti kelpo perheenjäsen.

Robin on hoikkarakenteinen, liikunnallinen koira. Korkeutta n. 50cm ja painoa parikymmentä kiloa. Robin varmasti nauttisi, jos sen rauhallisessa ja osaavassa perheessä olisi myös koirakaveri ystäväksi pitkille lenkeille ja unta turvaamaan, kun nourukaisemme päivän touhujen jälkeen saisi käpertyä pehmeälle petilleen.

[do action=”varaaja” varaaja=”Kataan (Laiho)”/]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020