Roi (ent. Boobo)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/](Boobo)-Roi koirasta ( 23.10.2010 suomeen tullut) tuli enkeli 18.10.2012.

Roilla todettiin pernassa kasvain. Ruoka ei enään maistunut ja elämänhalu
katosi.

Roita kovasti kaivaten: Minna,Mikko,Otto ja kissaystävät

[divider scroll_text=””]

Boobo odotteli häkissään rauhallisena, samalla kuitenkin tarkkaillen ja nuuskutellen ympäristöään. Se tuli häkinsuulle katsomaan minua, olenkohan ihan siedettävä tyyppi. Ja kuin varmistaakseen piti minut vielä varmuudeksi haukkua pariin otteeseen. Sitten voitiin jatkaa matkaa yhdessä.

Boobo on tuttu koira Hoiupaikan työntekijöille. Se on ollut siellä kerran aikaisemminkin, jolloin sen omistaja nouti sen kotiinsa. Tänä päivänä omistaja ei vastaa Hoiupaikan puheluihin, eikä soittopyyntöihin. Boobo on elänyt elämäänsä kaduilla ja toreilla juoksennellen jo jonkin aikaa, kunnes se saatiin kiinni ja toimitettiin Loomade Hoiupaikaan.

Boobo käyttäytyi hihnassa vallan hienosti, eikä aiheuttanut toisen koiran vastaantullessa suurempia show-elkeitä. Istahdimme hetkeksi hieman tutustumaan toisiimme. Boobo istahti kyllä nätisti viereeni, mutta ei hirvittävän paljon välittänyt siitä, kun yritin hieman halailla sen kanssa. Ilmeisesti Boobon mielestä halailut on jonnin joutavia puuhia, kun voisi keskittyä kaikkeen muuhunkin paljon olennaisempaan, esim.tuoksujen tutkimiseen.
Ja kaikki ympärillä tapahtuva tosiaankin tuntui herraa kiinnostavan. Se seurasi tarkkaavaisena jokaisen ihmisen ja koiran menoa, kommentoiden ohimennen muutaman haukun.
Korvasta rapsuttaminen aiheutti Boobolle suorastaan hurmostilan ja transsin ja se nautinnollinen urahtelu, mikä herran kurkusta lähti oli aika hellyttävää.

Boobon toisessa silmässä tuntui olevan kaihia, mutta sekään ei herran reipasta, siroa ja aktiivista menoa tuntunut haittaavan. Boobo etsii kotia, missä se saisi viettää vanhuudenpäivät rakastettuna ja huomioituna perheenjäsenenä. Boobon kotiutumiseen tulee varata aikaa, sympatiaa ja rakkautta, sillä sitä Boobo tuntuu nyt, kaikesta huolimatta, kaipaavan eniten.

Boobon säkäkorkeus on n.50 cm tai hieman alle.

Boobo sai kodin lokakuussa 2010.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020