RomRom

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1,5 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Kuulumisia toukokuussa 2014:

Romi (entinen RomRom) sai pysyvän kodin 5.1.2014 Lohjalta ja hän sai myös uuden koira kaverin Veeran. Romi oli kotihoidossa Kuopiossa. Haikea hetki se Romille oli kun kaveri jäi ja hän lähti kohti uutta kotia uuden omistajan kanssa. Uutta kotia kohti lähdettiin Kuopiosta junalla. Juna matka pelotti Romia vähän mutta onneksi junassa oli paljon muitakin koiria niin se vähän rauhoitti Romia. Ja hoitokodista saatiin luu järsittäväksi niin matka sujui paremmin. Uusi ihminen ja uusi kokemus ja se sai vatsan vähän sekaisin mutta onneksi oltiin kaikkeen varauduttu.

Juna matka meni hyvin pienten ongelmien (kakka hätä iski ennen Helsinkiä) ja Helsingin päässä odotti sitten auto kyyti kotiin ja sen ajan Romi nukkui mitä meillä meni Helsingistä tulla Lohjalle. Kun päästiin Lohjalle illalla niin olikin sitten aika tavata uusi koira ystävä joka jo ulkona odottelikin uuden kaverin saapumista…. Veera (entinen Vanja). Veera on tullut myös Romaniasta ja Pelastetaan Koirien kautta ja hän oli tullut minulle marraskuussa 2013. Veera oli äitini kanssa ulkona odottamassa kun tulimme ja Romi sai sitten tavata uuden koirakaverinsa. Ja hienosti se eka tapaaminen meni ja ystävystyminen alkoi heti.. Raput meni ihan hyvin vaikka Romi aluksi vähän aristi kävellä rappukäytävään mutta kun Veera meni ensin niin se rohkaisi Romia hyvin. Koti tutkittiin että mikäs tämä paikka on ja Veera antoi ihan hienosti tutkia kodin. Oman paikan löytyminen vei vähän aikaa mutta nykyään se suosikki paikka on tuo nojatuoli. Ja toinen paikka on sohvan selkänoja kun sohva on tuossa ikkunan edessä. Siinä on kiva katsella maailman menoa ja jopa nukkua päivällä.

Pari kertaa Romi sai Veeralta ärähdykset kun liian lähellä nukkui ja liikahti yllättäin mutta nopeasti kaikki rauhoittui ja nykyään sitä nukutaan lähekkäin ilman ongelmia.

Nykyään Romi ja Veera ovat parhaat ystävykset ja niin kiintyneitä toisiinsa.

Romi on reipas ja sosiaalinen poika mutta isommat koirat vähän pelottaa, mutta kun tutustutaan rauhassa niin seuraavalla kerralla Romi jo juoksee kaverin luokse. Romi rakastaa olla sylissä ja kaipaa paljon hellyyttä. Ja sitähän meidän kotona riittää.
Romi on myös hyvin leikkisä ja lelut saa kyllä kyytiä. Hän on meidän talon terminaattori mitä leluihin tulee. Kauaa ei mikään kestä ehjänä mutta se ei haittaa, leluja saa uusia ja tärkeintä on että Romi saa leikkiä ja nauttia elämästään täysin siemauksin.
Ulkona Romi tykkää leikkiä käpyjen ja keppien kanssa ja kivoin leikki Romista on kun Veera yrittää ottaa hänen kepin tai kävyn pois. Voi sitä ärinää :)

Kun ekan kerran luin Romista ja näin hänen kuvan niin tuli heti se tunne että tälle pojalle haluan tarjota kodin josta ei tarvitse enää lähteä. Ja olen hyvin onnellinen että Romi pääsi minun ja Veeran luokse. Veera kaipasi kaveria ja Romi sai mahtavan ”pikkusiskon” itselleen. Tämä kaksikko saa päät kääntymään täällä ja monet sanovat miten kaunis kaksikko tämä on.

Romi on onnellinen omassa kodissa ja parhaan kaverinsa kanssa.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus

Eilen illalla olin ajamassa jo pimeän tultua tarhalta kotiinpäin, kun huomasin tien varralla pikkukoiran, jota hätisteli isompi uros. Pysäytin auton ja olin jo lähdössä tuomariksi, kun tämä pikkukoira huomasi minut ja juoksi suoraan turvaan avoimesta autonovesta. Enhän minä kyennyt sitä kadulle takaisin laittamaan ja jouduinkin sijoittamaan sen Magdan luona näiden pari päivää aiemmin löytämiemme pikkuisten joukkoon. Ihana yllätys oli kun tämä koira alkoi hoitamaan vauvoja. Se oli suorastaan ylpeä äidin roolistaan, vaikka ei niiden äiti ollutkaan ja kaiken lisäksi poika =)

RomRom on säkäkorkeudeltaan n. 35cm, painoa on alle 10kg.

RomRom saapui kotihoitoon 23.10.2013.

Rom Rom sai oman kodin tammikuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020