Romulus & Remus

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=” 2 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kaksospoikien kotikuulumisia syyskuussa 2014:

Kaikki on mennyt hyvin kaksosten kanssa. Pojilla on oma palloleikki Nellie koiran kanssa. Nellie heittää palloa sohvalta alas ja odottaa, että kissat juoksevat leikkimään pallolla. Aina kun Nelliellä on tylsää se hakee pallon ja alkaa leikittää poikia. Ne nukkuvat kanssani joka yö ja aamulla auttavat herämään, kun herätyskello soi. Rakastan niitä ja olen niin iloinen ja kiitollinen, että sain ne elämääni. Olen antanut pojille uudet nimet. Romulus on nyt Jamie ja Remus Jaden. Villejä poikia ne kyllä ovat, kukat on lentäneet lattialle useampaankin kertaan, mutta ei se haittaa vaikka pari kukkaa kärsii, pääasia, että lapsilla on hauskaa =)

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus

Missä on Romulus siellä on myös Remus. Nämä kaksospojat ovat täysin erottamattomia. Ne ovat tottuneet hoitokodissaan myös toisiin kissoihin ja koiriin ja tulevat hienosti toimeen aivan kaikkien kanssa, mutta mikään ei kuitenkaan voita omaa veikkaa. Pojat tutkivat uutta ihmeellistä maailmaa tehden tutkimusretkiä kuin paita ja peppu. Niille tuntuu yllättävän nälkä ja janokin samaan aikaa puhumattakaan pissahädästä, jolloin juostaan yhteistuumin taas majakkana ja perävaununa hiekkalaatikolle toimittamaan. Ja sanomattakin selvää ettei uni tule silmään, kuin ikioman veikan kainalossa.

Romanialainen eläinrakas ihminen ja suuri apumme Eugenia löysi kaksoset 2. kesäkuuta läheltä kotiaan autiolle tontille hylättyinä. Löytyessäänkin pojat hakivat turvaa toisistaan ja ovat aivan alusta saakka hakeutuneet toistensa seuraan. Me emme hentoisi erottaa veljeksiä toisistaan ja toivomme tapahtuvan ihmeen ja löytyvän perheen, jonne kaksoset olisivat tervetulleita loppuelämäkseen yhdessä.

Kaksospojat ovat nyt parin kuukauden ikäisiä ja tulevat saamaan pian ensimmäiset rokotukset, joten menee vielä jonkin aikaa ennenkuin ne ovat valmiita matkustamaan.

Romulus ja Remus saivat yhteisen kodin elokuun lopulla 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020